Din oras

Femeia disparuta din spital nu a fost gasita de politistii clujeni nici in a patra zi de cautari

Dupa mai multe zile de cautari, mama fetitei din Bistrita, moarta in spital aseara, nu a fost inca gasita de politisti. Internata la Cluj-Napoca de mai multe zile, fetita de 12 ani din Bistrita s-a stins din viata noaptea trecuta la Spitalul de Copii din Cluj. Mama ei a disparut din spital de cateva zile, iar de atunci politistii clujeni o cauta cu disperare.

Elena Lacramioara Dobrican este disparuta si cautata de politisti in imprejurimile Clujului. Astazi, peste 100 de politisti si jandarmi clujeni au cautat-o pe femeie in zona Sfantul Ion si Hoia. Activitatile de cautare s-au desfasurat cu ajutorul cainilor de urma, deoarece femeia si-a lasat bagajul la spitalul unde a fost internata fetita ei.

Politistii clujeni vor continua si maine cautarile, in zona Lacului Tarnita, dupa ce, ieri, a fost cautata pe malul Somesului. S-au impartit si s-au afisat in jur de 500 de pliante cu fotografiile si semnalmentele femeii, a fost cautata in gara si in autogari, lacasuri de cult,  insa in zadar.

Fiica ei a fost subiectul a numeroase campanii umanitare in ultima perioada. Diagnosticata cu cu leucemie acuta limfoblastica anul trecut, fetita a facut septicemie saptamana trecuta, iar aseara a decedat la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca.

Elena Lacramioara Dobrican a plecat din spital vineri si de atunci nu mai raspunde la telefon.
Femeia are o inaltime de 1,60-1,70 m si par negru, lung pana la umeri. In momentul in care a disparut aceasta era imbracata cu o geaca de fas de culoare neagra, pantaloni de culoare neagra cu dungi rosii si pantofi sport culoare alba. Persoanele care pot furniza orice informatii despre femeia disparuta sunt rugate sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie sau sa apeleze gratuit numarul unic de urgenta 112.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *