Afacerea zilei

Infinity Comprod, transport international… la feminin

Scris de 2,283

O tanara clujeanca a avut curajul sa se aventureze pe piata transportatorilor, dominata de barbati. Corina Bartalici are o siguranta de sine surprinzatoare pentru cei 27 de ani ai sai si o energie molipsitoare. A absolvit sectia de Control si Expertiza Produselor Alimentare in cadrul USAMV si un master in Managementul Calitatii.

„Pe parcursul masterului mi s-a oferit oportunitatea de a lucra la o firma de transport international, pentru ca vorbeam engleza si italiana. Asa ca primul meu loc de munca a fost in transporturi. Am invatat cum se face planificarea curselor, coodonarea transporturilor, preluarea si urmarirea comenzilor si am constatat ca imi place aceasta munca”, marturiseste Corina Bartalici.

In 2010, Corina a considerat ca e momentul sa isi testeze capacitatile si a demarat propria sa afacere, o firma de transport intern si international de marfa. Infinity Comprod este, in acelasi timp, si companie de expeditie, ceea ce inseamna ca poate intermedia servicii de transport pentru clientii sai, in situatia in care nu dispune de logistica necesara pentru a acoperi cerintele acestora.

Pe partea tehnica, tanara antreprenoare beneficiaza de sprijinul tatalui sau, care are o experienta relevanta in domeniul legislatiei si traficului rutier.

Infinity Comprod dispune de o flota de autoutilitare cu masa maxima autorizata de 3,5 tone, cu care efectueaza transport tur-retur sau in spatiul comunitar, acoperind toate tarile din Uniunea Europeana. Transportul poate fi facut in regim de exclusivitate sau in regim de grupaj, ceea ce presupune o forma de coletarie in care cu aceeasi masina se transporta simultan marfa mai multor clienti, in situatia in care marfa unuia nu ocupa tot spatiul disponibil si comanda nu este urgenta.

„Clientii nostri sunt din Industria auto, textile, electrice, Industria alimentara… Am transportat de la aparatura medicala pentru cabinete de stomatologie la ulei de masline. Preluam comenzi din toata Transilvania si avem colaboratori constanti de la infiintarea firmei, companii din Sibiu, Alba, Oradea, Arad, Bistrita, Baia-Mare si, bineinteles, Cluj”, spune Corina Bartalici, managerul Infinity Comprod.

Firma de transport beneficiaza de o parcare pazita si de un dispecerat permanent pentru preluarea comenzilor si gestionarea situatiilor neprevazute. Toate masinile sunt monitorizate prin GPS, se stie in orice moment unde se afla si cu ce viteza se deplaseaza.

Faptul ca Infinity Comprod este si casa de expeditie si are si flota proprie permite alegerea rapida a celei mai bune solutii pentru fiecare comanda, astfel incat toti clientii sa fie multumiti.

O afacere care merge bine si care sparge cliseele legate de domeniile eligibile pentru reprezentantele sexului frumos.

Sursa foto: Infinity ComprodULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours Politica
  Ce n-avea Autoritatea Electorală Permanentă și acuma are? O greblă. Toni Greblă
 • Acum 4 hours Politica
  PSD anunță că nu votează proiectul PNL care înăsprește sancțiunile la proteste
 • Acum 4 hours In vizor
  Cică: ”lucrări neconforme pe malul Someșului” și ”constructorul reface lucrarea pe banii săi”, că ”n-a respectat granulația la beton”. ”Căcare” beton, că tot malul Someșului e betonat, departe de planul inițial aprobat?
 • Acum 4 hours FOTOGRAFILA
  MODERNIZATU-SA! Administrația locală a aruncat trei roabe de asfalt măcinat peste fostele terenuri de zgură de lângă Cluj Arena și acum se laudă Boc că a ”modernizat” locul de piață volantă și că ”respecte”
 • Acum 6 hours Din oras
  GARAJELE S-AU DAT JOS, ASFALTUL N-A MAI VENIT: Pe Aleea Padin din Oraşul Comoară se strâng bani ca să se acopere gropile din drumul care trece prin fața blocului
 • Acum 6 hours Politica
  Comisiile din Senat au adoptat modificări la proiectul de reformă a pensiilor speciale: Impozitare progresivă, care va ajunge până la 15%. Interzis la cumulul mai multor pensii speciale. Nicio pensie nu va depăși venitul din perioada de activitate
 • Acum 6 hours General
  Pot să zică cei de la agenţiile de rating ce vor, INS nu vine cu veşti prea bune: Managerii firmelor românești estimează că urmează o creștere accentuată a prețurilor în comerțul cu amănuntul și construcții
 • Acum 6 hours Din oras
  După mai bine de trei ani de la izbucnirea pandemiei, numărul cazurilor active de infecție cu coronavirus se apropie de o mie în Cluj-Napoca
 • Acum 7 hours FOTOGRAFILA
  Acum 5 ani ni se promitea o digitalizare de n-o s-o putem duce. Azi întrebăm: “Holograma, unde-i holograma”?
 • Acum 7 hours Eveniment
  ÎN DEZBATERE PUBLICĂ: Plafonarea polițelor RCA
 • Acum 7 hours Eveniment
  COJOCUL BABEI DOCHIA: Răcire accentuată a vremii, în toată ţara, până joi dimineaţa. Temperaturile vor scădea până la minus 10 grade
 • Acum 7 hours Politica
  Președintele Iohannis a promulgat legea avertizorului de integritate
 • Acum 9 hours Eveniment
  PATRU MILIOANE DE LEI PREJUDICII: Înşelăciune cu mobilă la Cluj
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE