Din oras

Un muncitor a căzut de la etajul 3 al unui bloc aflat în construcție. Bărbatul a suferit multiple leziuni

Dramă pe un șantier din Cluj-Napoca. Un muncitor în vârstă de 29 ani a căzut în gol de la etajul 3 al unui bloc aflat în construcție. Accidentul de muncă a avut loc pe strada Aurel Vlaicu. Tânărul a suferit fracturi multiple, dar a fost tot timpul în stare de conștiență. 

În jurul orei prânzului, bărbatul se afla pe o schelă și executa lucrări de izolare a imobilului când, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, s-ar fi dezechilibrat. Se pare că muncitorul avea echipament de protecție și acesta i-a salvat viața.

,,Din primele informații pe care le avem, e vorba de un angajat al unei firme de construcții care facea izolația termica a blocului. În circumstanțe neclare, s-a dezechilibrat și a căzut de pe schelă de la etajul 3. Era conștient în momentul când au ajuns echipajele de Poliție și SMURD la fața locului, a cooperat cu medicii. Urmează să fie anunțați reprezentanții ITM Cluj. Avea echipament de protecție, nu se știe în ce condiții a căzut. Probabil că echipamentul a făcut ca el să fie conștient”, a declarat Traian Morar, purtător de cuvânt IPJ Cluj.

La fața locului au intervenit două autospeciale și o ambulanță SMURD.

,,A suferit multiple traumatisme, dar era conștient. Noi am intervenit cu două autospeciale și ambulanța SMURD de terapie intensivă și a fost dus la spital. Se fac investigații suplimentare”, a precizat Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt ISU Cluj. 

Martorii spun ca totul s-a petrecut atat de rapid incat colegii tânărului au crezut inițial ca ar fi căzut doar o găleată, apoi l-au descoperit pe muncitor intr-o baltă de sânge. ,,Totul s-a petrecut la fracțiune de secunda”, ne-a relatat un martor. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *