Eveniment

Un microbuz cu opt persoane s-a răsturnat la Copăceni. Mai multe echipaje intervin la fața locului

Un accident rutier a avut loc în jurul orei 16.00, în apropierea localității Copăceni. Un microbuz în care se aflau opt persoane s-a răsturnat în afara părții carosabile. Șoferul, în vârstă de 26 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Cele opt persoane sunt conștiente, cu grade diferite de afecțiuni.

„Au fost dislocate o autospecială, un echipaj SMURD și unul SAJ pentru a gestiona o situație de urgență generată în urma răsturnării unui microbuz, în apropierea localității Copăceni. Salvatorii au găsit la fața locului microbuzul răsturnat pe plafon, în afara părții carosabile, iar ocupanții ieșiți din acesta. Din primele evaluări, cele opt persoane sunt conștiente și cooperante, cu grade diferite de afecțiuni. Au fost suplimentate forțele care intervin la locul accidentului cu încă două echipaje SAJ”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

„Conducătorul de 26 de ani al unui microbuz care se deplasa în direcția municipiului Turda a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, vehiculul răsturnându-se în afara părții carosabile. La momentul producerii accidentului, în interiorul microbuzului se aflau opt persoane, din primele date, patru dintre acestea necesitând îngrijiri medicale de specialitate”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *