PubliNews

„Wedding Days” la Iulius Mall Cluj! Descoperă tendințele în materie de nunți și profită de surprizele pregătite de expozanți

Organizarea unui eveniment atât de deosebit precum nunta este extrem de specială și importantă pentru fiecare cuplu în parte. Și cum pregătirile pentru marea zi se transformă de cele mai multe ori într-o adevărată aventură, ajutorul specialiștilor din domeniu poate fi o gură de aer proaspăt. În Iulius Mall Cluj, la „Wedding Days”, găsiți cele mai bune oferte pentru nunta de vis.

Fie că sunteți viitori miri în căutarea unor idei non-conformiste pentru nuntă sau pur și simplu vreți să vă bucurați de efervescența „Wedding Days”, o puteți face în perioada, 28 – 30 mai 2021, în zona Atrium din Iulius Mall Cluj. Specialiștii au pregătit tendințele pentru viitoarele evenimente și vă vor oferi o multitudine de idei fresh, pentru o zi de poveste.

Cum mireasa este în centrul atenției, rochia este cea mai importantă, iar la „Wedding Days” puteți găsi modelul perfect. Designerii au pregătit rochii clasice, avangardiste sau minimaliste, lungi sau scurte, tip sirenă sau prințesă, dar și multe alte modele. Pentru a întregi „portretul” miresei perfecte, la eveniment se regăsesc și propuneri de bijuterii, servicii de make-up și hair-style, în timp ce mirii pot alege dintr-o varietate de costume croite cu atenție.

De asemenea, nu lipsesc ofertele pentru invitații, aranjamente florale, decorațiuni în trend, servicii foto-video, momente de show sau band-uri. Prezenți sunt și reprezentanții restaurantelor, care îi vor ajuta pe miri să aleagă locația potrivită pentru marele eveniment și vor oferi sfaturi legate de meniuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *