Din oras

Un cetățean austriac a fost rupt în bucăți, la Iclod, iar un altul de 75 de ani a fost spulberat la Dej

Două evenimente rutiere soldate cu moartea a două persoane au avul loc, ieri seară, în zona Dej. În primul accident un cetățean austriac, în vârstă de 67 de ani a fost efectiv rupt în bucăți, în timp ce încerca să traverseze strada. Accidentul a avut loc în jurul orei 22, pe şoseaua Gherla-Cluj, la intrarea în Iclod. 

Din primele informaţii, cetăţeanul austriac a fost surprins pe şosea de un autovehicul marca Audi. Impactul a fost atat de puternic încât hainele au zburat de pe victimă, iar un membru inferior s-a desprins de trup. 

Maşina Audi era condusă de un sofer în vârstă de 55 de ani din Cluj-Napoca. La locul evenimentului au intervenit doua echipaje de Ambulanţă, de la Gherla şi Dej. Medicii nu au putut să-l mai salveze pe austriac.

Echipajele de intervenție ale orașelor Dej și Gherla au fost solicitate să intervină la un accident rutier în localitatea Iclod. Din nefericire, la fața locului am găsit o victimă inconștientă, cu leziuni incompatibile cu viața. S-a constatat decesul, din păcate nu am putut să facem nimic pentru el 

Poliţiştii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurarile exacte în care s-a produs accidentul. Din verificări a rezultat că cetăţeanul austriac, în calitate de pieton, s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi nesemnalizat. 

O oră mai târziu, pe raza municipiului Dej, un alt cetățean, în vârstă de 75 de ani, a fost acroșat de un autoturism, condus de o tânără în vârstă de 24 de ani. În urma impactului, bărbatul a fost proiectat pe caldarâm, lovindu-se puternic în zona capului. La fața locului au intervenit polițiștii dejeni, dar și o ambulanță cu medic. Din păcate, personalul medical nu a putut face nimic, rănile suferite de bărbat fiind incompatibile cu viața. Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia, informeaza NCN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *