Din oras

Un cetățean al Clujului îi pune o întrebare dureroasă lui Emil Boc: de lăudat cu Parkingul de pe Negoiu s-a lăudat că-i gata, dar când va fi dat și în folosință?

Ceea ce nu realizează clujenii în general este faptul că pe banii lor se petrec toate atrocitățile investiționale din municipiu. Și că, plătitori de taxe și impozite fiind, ei pot să-și tragă la răspundere aleșii locali cu privire la modul în care le-au cheltuit banii.

Alina Dragoș, cetățean plătitor de taxe și impozite al municipiului, i-a adresat o întrebare lui Emil Boc cu privire la momentul în care acesta va și da în folosință celebrul Parking de pe strada Negoiu – pe care-l vede fain, mândru și frumos, tăt-tăt-tăt terminat, de pe geam.

“Pentru că tocmai ce mi-am achitat online impozitele pentru 2018 (integral), îmi permit să vă întreb, stimate domnule primar Emil Boc, când se va da în folosință?

Că de terminat văd și eu că e terminat, că mă uit pe geam” – i-a scris Alina Dragoș, cu trimitere către pagina oficială a primarului Emil Boc, sub fotografia scrisoricii prin care primarul mulțumea clujenilor că a terminat anul trecut mai multe investiții datorită banilor plătiți de către aceștia la bugetul local prin taxe și impozite.

Printre acestea și Parkingul de pe strada Negoiu, cel despre care ni se spunea că va fi dat în folosință la sfârșitul lui ianuarie anul curent, dar care nici acum, la jumătatea lunii februarie, nu are aprobare de funcționare de la Inspectoratul pentru Situțații de Urgență.

PS: Întrucât suntem convinși că primarul Emil Boc nu va catadicsi să răspundă întrebării, sau, dacă o va face, va fi din nou o semi-gargară despre constructorul vinovat care remediază în cel mai scurt timp și alte bla-bla-uri, îi răspundem noi că nu înțelegem de unde atâta răutate la un simplu plătitor de taxe și impozite? Doamnă Alina Dragoș, ați avut sub geamuri, timp de 4 sau 5 ani o ruină abandonată. Bunul nostru primar s-a ostenit ca să vă transforme ruina în ceva frumos de privit, v-a îmbunătățit calitatea priveliștii. O fi suficient de banii pe care i-ați plătit ca taxe și impozite?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *