Din oras

Un cartier clujean este terorizat de motocicliști

Clujenii care locuiesc în cartierul Lomb pe strada Tiberiu Popiviciu nu reușesc să aibă parte de liniște. Dacă până acum erau terorizați de tinerii cu mașini care făceau drifturi, odată ce au crescut temperaturile zona a fost împânzită de motocicliști.

Clujenii sunt consternați de lipsa de implicare a autorităților pentru descurajarea acestor tineri care deranjează un întreg cartier. Aceștia au făcut nenumărate sesizări în speranța ca cei care administrează acest oraș vor găsi soluții pentru a le fi redată liniștea.

„Cum este posibil ca doar câțiva indivizi să terorizeze un cartier întreg al Clujului? Luați măsuri să-i identificați și să-i scoateți din circuit pe motocicliștii care fac curse și turează motoarele la maxim la CREIC”.

”Este o bătaie de joc ieșită din comun ce se pretrece la CREIC în fiecare seară de când s-a încălzit afară. Grupuri de motocicliști care își turează la maxim motorarele făcând un zgomot cum rar ne-a mai fost dat să auzim. Cel puțin 2 dintre ei vin dinspre Chinteni. Se amplifică enorm de tare sunetul din cauza ecoului și topometriei terenului. Va rugăm să trimiteți echipaje până îi prindeți. Nu cred că va puteți imagina sub ce stres trăim. E inuman. E și rea voință din partea autorităților. S-ar putea rezolva ușor prin prelungirea separatoarelor de sens și prin montarea de limitatoare de viteză ce le-ar strică distracția și i-ar descuraja să mai revină”.

”Vă solicităm insistent să luați măsuri ferme și fără echivoc pentru a stopa fenomenul ce se petrece seară de seară pe str. Tiberiu Popoviciu. Motocicliști extrem de zgomotoși își fac apariția în zonă, de la apusul soarelul până noaptea, mult după ora 24. Este incredibilă nepăsarea autorităților față de atâția oameni, care, în curând vom vota. Și vom vota cu ciudă și cu ură împotriva unui grup de oameni, ce au puterea să rezolve problema, dar refuză. Chiar nu va pasă că acești infractori își bat joc și de voi? Aveți camere peste tot în zonă. De ce vă comportați că și cum ar în mijlocul pustiului?”

”Motocicliști cu motociclete modificate și turate produc zgomote infernale în fiecare seară pe CREIC. În plus să nu credeți că până ajung pe CREIC circulă legal, se aud încă de pe Fabricii cum vin, sunt copii pe stradă, treceri de pietoni, ei merg cu peste 100-150km pe Oașului! Și apoi stau la povești ca niște oameni pasionați pe CREIC, pentru că știu că nimeni nu le face nimic. Au o obrăznicie și o nesimțire fără margini. Va rugăm să interveniți, aveți camere peste tot (tot pe bani publici)”

”A sosit din nou zmeul de motociclist cu 150 la ora pe Oașului și apoi pe CREIC. Este incredibil cum acești indivizi pot circula, sfidând orice lege de circulăție și deranjând liniștea unei zone trei anotimpuri pe an. Ei pot fi gășiți pe platoul de sus stând la povești după ce fac câteva „ture” de CREIC cu cât le permite motocicletă, probabil se aud din Feleacu. Va rugăm luați măsuri ca acești indivizi cu motociclete modificate care circulă cu viteze mult peste limita legală să nu mai polueze sonor și să nu mai pună în pericol viețile oamenilor. Sau va trebui să le ascultăm gălăgia în fiecare seară până târziu la toamna?”, sunt sesizările făcute de clujeni.

Clujenii care locuiesc pe strada Tiberiu Popoviciu au făcut și în trecut sesizări, deranjați fiind de tinerii teribiliști cu mașini modificate. Acum a venit sezonul motocicliștilor. Este de neconceput ca autoritățile să închidă ochii și să permită ca liniștea unui cartier întreg să fie la cheremul unor tineri.

Citește și:

Clujenii de pe Valea Chintăului TERORIZAȚI de cursele ilegale de mașini