Din oras

Un bărbat mort și doi tineri în comă, în urma unui accident pe centura ocolitoare a municipiului Gherla

Un accident grav a avut loc duminică dimineața, în jurul orei 4.30, pe DN1 C, pe centura ocolitoare a municipiului Gherla. În localitatea Bunești, un autoturism Alfa Romeo, condus de un tânăr din Bunești, a intrat în coliziune cu un autoturism Fiat, condus de un bărbat din localitatea clujeană Râșca.

Trei pasageri din autoturismul Alfa Romeo erau în comă, unul dintre ei fiind resuscitat la fața locului aproape o oră, fără însă a mai putea fi salvat. Acesta, un bărbat de 59 de ani din Cluj-Napoca, a suferit un traumatism cranio-cerebral sever și a fost declarat decedat, în timp ce alți doi tineri, de 27 și 29 de ani, ambii din Mintiu Gherlii, au fost transportați în stare critică la UPU Cluj-Napoca, scrie someseanul.ro.

Potrivit primelor date efectuate de polițiști la fața locului, de vină pentru producerea accidentului ar fi șoferul de 29 de ani al autoturismului Fiat. Acesta a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit frontal de autoturismul Alfa Romeo, condus de tânărul de 18 ani din Bunești. Acesta din urmă se întorcea spre casă, cu niște prieteni de la o discotecă din Iclod.

sursa foto: someseanul.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *