Eveniment

Un autoturism condus de un minor de 16 ani s-a răsturnat pe calea ferată în Poieni. Traficul feroviar a fost oprit

Un autoturism s-a răsturnat, duminică, pe calea ferată, în zona localităţii clujene Valea Drăganului, iar un tânăr a fost transportat la spital, în timp ce traficul feroviar a fost oprit.

„Intervenţie în urma răsturnării unui autoturism pe calea ferată între localităţile Poieni şi Ciucea.

O autospecială din cadrul Detaşamentului de Pompieri Huedin şi un echipaj SAJ au intervenit în urma răsturnării unui autoturism pe calea ferată, în zona localităţii Valea Drăganului. Solicitarea pentru intervenţia pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 18,30, iar la faţa locului au găsit un autoturism răsturnat pe calea ferată şi ocupantul ieşit din aceasta”, se arată într-o informare trimisă de ISU Cluj.

Un tânăr a fost consultat la faţa locului de către echipajul SAJ şi a fost transportat la spital pentru investigaţii şi îngrijiri de specialitate.

„Acesta era în stare de conştienţă şi cooperant. Traficul feroviar a fost oprit pe linia respectivă”, potrivit sursei citate.

„Accidentul s-a produs pe DN1E60, în localitatea Poieni, unde un tânăr de 16 ani, care se deplasa în direcția localității Ciucea, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul părăsind partea carosabilă, ulterior răsturnându-se pe sinele căii ferate”, au informat și reprezentanții Inspectoratului de Județean de Poliție Cluj.

Testarea cu aparatul etilotest nu a indicat prezența alcoolului.

În cadrul cercetărilor urmează a fi stabilite circumstanțele conducerii autoturismului de către tânărul de 16 ani, transportat la o unitate medicală pentru primirea îngrijirilor de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *