De cartier

Spațiile verzi, întreținute în stil ardelenesc: „Chiar dacă nu e centrul orașului, tot de Clujul SMART aparține…”

Clujul e verde de promisiuni. În timp ce autoritățile anunță noi spații verzi, noi parcuri și plantări de arbori – mai toate proiectate în viitor, spațiile verzi din cartiere rămân în delăsare și reflectă modul în care autorităților înțeleg să întrețină aceste spații. 

„Cam așa arată aleea din spatele școlii N.Titulescu din Gheorgheni, după o toaletare făcută de „specialiști”, în ianuarie! 

Unde au căzut, acolo le-au lăsat!!!

Chiar dacă nu e centrul orașului, tot de Clujul SMART aparține.

De ce nu vine domnu’ BOC să-și tragă o poză și aici, cu crengile care stau bine mersi aici și vor mai sta zile sau săptămâni până le adună cineva!!!”, semnalează Szentesi Sandor în grupul civic al clujenilor. 

La finalul lunii noiembrie 2021, Ziar de Cluj semnala starea de delăsare ce s-a instalat în spațiile verzi din cartierul Gheorgheni unde, după toaletare, întreaga zonă verde a rămas neîngrijită, cu vreascuri și crengi de copaci aruncate peste tot. 

CITEȘTE ȘI: După toaletarea arborilor, prăpădul

Modul în care autoritățile înțeleg să întrețină spațiile verzi existente, și care poate fi observat din imaginile surprinse în zonă, este cel puțin discutabil: după o toaletare executată ardelenește, zona a rămas de izbeliște. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *