Rautacisme

Un apuntament meravilios si secretos

Ieri, pe cand doamna Elena Udrea transpira onctuos la catedra procurorilor DNA, marele nostru primar Emil Boc facea un gest surprinzator, cu 20 de minute inainte de inceperea sedintei de Consiliu Local, coborand tup-tup, pas-pas, prin spatele primariei si pornind agale, dar preocupat, spre undeva. 

Stim, o sa ziceti ca o luat-o la pas ca sa cunoasca problemele orasului, ca un adevarat burgar maistar ce este si noi va spunem ca aveti dreptate; domnul Boc se ducea sa cunoasca mai multe despre problemele unui cetatean umil pe numele sau Marele Nostru Profesor Mihai Lucan, pe care Marele Nostru Primar l-a apuntat facand dreapta pe langa BCU, pe Clinicilor, pitindu-se amandoi in Ambulator, unde au discutat pret de cateva minute. Probabil ca au discutat din nou despre concesiunea domnului Lucan si despre cum s-ar putea vinde ea cat mai repede si cat mai ieftin, fara sa afle boul de Alexa.

Amuzant este si faptul ca, uzi la fund din cauza dezvaluirilor facute acum trei zile tot de boul de Alexa, Lucan i-a transmis Marelui Primar ca nu mai are incredere sa vina el la Primarie cu jeepul de Transplant Urgente si ca ar fi mai bine sa se vada pe teren propriu, din cauza turnatorilor din Primarie.  Dupa ce o sa citeasca acest mic rautacism, Marele Profesor si Marele Primar o sa se streseze si mai tare. O sa-si inchipuie ca boul de Alexa a pus filaj pe ei. Ei bine, adevarul e cu totul altul. Boului de Alexa Isus i-a aparut in vis azi noapte si i-a zis toate acestea. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *