Din oras

Ultima saptamana de reduceri pentru biletele la concertul Billy Idol pe Cluj Arena!

A mai ramas o saptamana in care cei care doresc sa participe la concertul legendarului Billy Idol de pe Cluj Arena, parte din turneul sau european de vara, isi pot achizitiona bilet cu pret redus.

Pana in data de 31 martie inclusiv, fanii pot cumpara bilete cu discount pentru categoriile Gazon A, Gazon B, Inel Inferior si Inel Superior. Biletele costa chiar si 75 de lei.

Pre-sale cu preturi promotionale pentru Billy Idol

Pana in data de 31 martie, preturile biletelor din urmatoarele categorii vor avea preturi promotionale:  Gazon A – 90 lei, Gazon B / Inel Inferior / Inel Superior – 75 lei. Incepand cu data de 1 aprilie 2014, preturile biletelor vor fi urmatoarele vor costa intre 90 si 300 de lei. Biletele VIP costa 300 de lei, pentru Golden Ring – 145 lei, la Gazon A – 120 lei, in Inelul Inferior – 110 lei, la Gazon B – 95 lei si in Inelul Superior  – 90 lei.

Biletele pot fi achizitionate online de pe www.eventim.ro, in reteaua Eventim si de la sediul agentiei Amprenta (str. Octavian Goga, nr. 42).

Billy Idol va ajunge in 30 iunie, in premiera la Cluj-Napoca, pentru a sustine un concert glam-rock de exceptie. In luna octombrie a acestui an, artistul a mai promis lansarea autobiografiei „Dancing with myself”, precum si primul sau album de studio din 2005 incoace.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *