Politica

UDMR Cluj nu se dezice de viceprimar: "Anna Horvath beneficiază de prezumţia de nevinovăţie"

În urma evenimentelor petrecute în cursul zilei de ieri şi azi, cu privire la ancheta DNA ce o vizează pe Anna Horvath privind fapte de corupţie, Ziar de Cluj a încercat să afle care este poziţia UDMR Cluj şi dacă organizaţia ia în calcul numirea unui nou viceprimar până când Anna Horvath îşi va demonstra în justiţie nevinovăţia.

Preşedintele UDMR Cluj Csoma Botond a declarat pentru Ziar de Cluj că organizaţia pe care o conduce nu are de gând să caute un înlocuitor pentru Anna Horvath  şi că aceasta, până la proba contrarie, beneficiază de prezumţia de nevinovăţie. 

“Nu credeţi că totuşi beneficiază de prezumţia de nevinovăţie? Este un principiu juridic fundamental. Cred că orice persoană beneficiază. Inclusiv şi doamna Anna Horvath beneficiază de această prezumţie. În niciun caz nu ne gândim la o înlocuire a domniei sale”, a afirmat, pentru Ziar de Cluj, Csoma Botond, preşedintele UDMR Cluj.

Să fie după cum spune domnul Botond și Anna Horvath să demonstreze că nu există nicio legătură între faptele de care este acuzată și probele produse de către procurorii DNA…

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *