Sport

”U” Cluj primește 10 milioane de lei, bani publici nerambursabili, de la Primărie

Municipalitatea anunță propunerile Comisiei de analiză și selecție a proiectelor cu finanțare nerambursabilă din fonduri publice a structurilor sportive.

  • 49 de asociații sportive vor primi 17.500.000 lei, finanțare nerambursabilă din fonduri publice pentru anul 2023. Cele mai mari sume merg către Asociația Sportivă Fotbal Club Universitatea Cluj- 10.000.000 lei.
  • Pentru performanțe deosebite la scrabble și popice, Clubul Sportiv Universitatea va încasa 2.800.000 lei
  • Asociația Club Sportiv U-BT – 1.750.000 lei
  • LISTA COMPLETĂ A SPONSORIZĂRILOR O PUTEȚI CITI AICI!

Sumele urmează să fie aprobate în Consiliul Local.

Pentru anul 2023, cele 57 de asociații și cluburi sportive din Cluj-Napoca au depus cereri pentru 32 de milioane de lei de la municipalitate.

„Vor fi surprize frumoase în ceea ce privește alocarea pe care o va primi Universitatea de la bugetul municipiului. Va fi o alocare record, care va cofirma locul pe care Universitatea îl are în oraș și susținerea pe care o acordăm acestui club fanion al României și al Ardealului. Din punct de vedere financiar, echipa poate să știe că are stabilitate. Împreună cu Radu Constantea, care face un efort extraordinat pentru a gestiona destinele echipei, vom avea grijă ca Universitatea să beneficieze în continuare de susținerea financiară necesară pentru a-și continua parcursul în prima ligă și pentru a aduce bucurii suporterilor”, declara, recent, din fața unui microfon prietenos de la o emisiune de chitanțier, primarul Emil Boc.