Sport

„U” Cluj pregăteşte în familie meciul de la Satu Mare. Elevii lui Mihai Teja au jucat un amical cu juniorii din Liga Elitelor

Odată cu încălzirea vremii, Universitatea Cluj a început să se pregătească şi pe iarbă naturală, după ce mai bine de o lună „şepcile roşii” au făcut antrenamente doar pe teren sintetic.

Elevii lui Mihai Teja au fost astăzi la baza „Clujana”, acolo unde au disputat şi un joc şcoală cu formaţia de juniori U19 a clubului, aflată pe locul 1 în Liga Elitelor. Ciupe şi colegii săi au câştigat cu 7-2, iar Teja a fost mulţumit de antrenamentul făcut miercuri, prin care este pregătit şi meciul cu Olimpia Satu Mare, din weekend, conform CJSport.ro.

„Am jucat astăzi cu juniorii, îi cunoaştem şi cred că a fost un antrenament bun. Urmează meciul de la Satu Mare, mergem acolo să câştigăm, de altfel vrem să câştigăm fiecare meci. Play-off-ul pentru noi e un obiectiv important, dacă se întâmplă cu atât mai bine şi mai frumos, dar noi jucăm ca să creştem aceşti jucători. Obiectivul principal acesta rămâne, creştem aceşti juniori cu calităţi foarte bune şi încercăm să câştigăm fiecare meci în parte”, a declarat Teja, pentru TVR Cluj, la finalul amicalului de astăzi.

Meciul Universităţii de la Satu Mare va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *