Politica

Europarlamentarul Norica Nicolai, cea mai respectata femeie din politica romaneasca: "Il sustin pe Liviu Alexa, e un om caruia ii pasa de ceea ce se intampla in comunitatea in care traieste"

Una dintre cele mai respectate doamne din politica romaneasca, ce beneficiaza de un respect deosebit la Cluj, face un gest foarte important cu 100 de zile inainte de alegerile locale din iunie 2016, alegand sa il sustina printr-o declaratie publica pe Liviu Alexa, candidatul miscarii locale „Pentru Cluj” la primarie.

Intr-o declaratie oferita publicatiei Ziar de Cluj, europarlamentarul Norica Nicolai ofera si argumente pentru aceasta sustinere:

 

„Clujul, ca si Romania, are nevoie de schimbare, are nevoie de un om care sa nu faca parte dintr-un partid politic, un partid politic care sa ii imprime propriile interese si mai putin interesele cetatenilor… pentru ca asta s-a intamplat pana acum. Cei care au condus Clujul au condus prin prisma propriilor interese.

Liviu Alexa este un jurnalist foarte bun care a dovedit ca poate fi independent si caruia ii pasa de ceea ce se intampla in comunitatea in care traieste.

Este una dintre solutiile pentru Cluj si sper ca si clujenii sa accepte aceasta solutie si sa o voteze la alegerile din vara.

Nu conteaza in opinia mea profesia viitorului primar, nu conteaza daca este un om de afaceri sau un jurnalist sau daca apartine oricarei alte categorii profesionale.

Pentru clujeni, trebuie sa conteze daca viitorul primar este un om caruia ii pasa de semenii lui si eu cred ca Liviu Alexa este acel om”, a declarat Norica Nicolai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *