Rautacisme

Prin gura lui Horia Nasra, Aurelia Cristea confuzie graieste. Nu s-a luat nicio decizie vizavi de candidatura lui Cristea si pentru un post de consilier local

Deputatul PSD, Aurelia Cristea, este prea ocupata cu problemele tarii pentru a raspunde intrebarilor ziaristilor clujeni. Doua zile, reporterii Ziar de Cluj au incercat sa ia legatura telefonic cu domnia sa, iar cand intr-un final a binevoit sa raspunda, a facut-o „in dulcele stil clasic”, prin SMS.

Simpla intrebare la care asteptam un raspuns fie el pozitiv, fie negativ, era daca numele Aureliei Cristea se va regasi pe listele de candidati ai PSD la Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca sau daca Aurelia Cristea va candida doar pentru functia de primar. Cum la un SMS nu poti raspunde decat printr-un SMS, deputatul social democrat a indemnat reporterii Ziar de Cluj sa ia legatura, pentru a lamuri aceasta problema importanta, cu purtatorul de cuvant al organizatiei, Horia Nasra. Acesta, intrebat daca Aurelia Cristea candideaza si la Consiliul Local, a afirmat ca nu s-a luat pana in prezent nicio decizie cu privire la lista de propuneri a PSD Cluj pentru CL. 

“Nu s-a luat nicio decizie, acesta este raspunsul nostru. Inca nu s-a luat nicio decizie, iar de acum s-a stabilit sa transmitem raspunsurile si in scris. Asa s-au stabilit regulile de comunicare dupa toate avalansele de informatii din organizatie care au ajuns la foarte multe publicatii”, a explicat Horia Nasra.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *