Jos palaria

Trupa clujeana Grimus implineste 10 ani de activitate

Clujenii de la Grimus marcheaza implinirea unui deceniu cu un concert de amploare la Arenele Romane din Bucuresti, programat pentru 26 februarie 2016.  

Grimus este considerata una dintre cele mai indragite formatii de rock alternativ din Romania. La concertul aniversar au fost anuntati si invitati surpriza.

„Zece ani de Grimus inseamna un ocean de amintiri, milioane de kilometri de drum, sute de mii de terawati de curent electric, sase batai de inimi sincronizate in timpul tonelor de playlisturi parcurse, o padure de bete de toba rupte, un fir care inconjoara pamantul din sarma de corzi de chitara schimbate, cativa ani lumina de nopti nedormite, un zgarie-nori de camere de hotel diferite, prieteni cam cat demografia Indiei, o bataie cu extinctoare, o bere cu Salman Rushdie, o poveste cu macaci, doua continente, zeci de mii de metri altitudine si picioarele pe pamant. Sunt zece ani care au zburat cu o viteza mai mare decat cea a vanturilor de pe Saturn”, spun reprezentantii trupei, intr-un comunicat de presa. 

In acest moment, trupa Grimus este formata din Bogdan Mezofi – voce,  Valentin Rauca – chitara, Cristian Csapo – chitara, Lehel Kiss – clape, Titus Vadan – bass si Tamas Adorjani – tobe. Formatia a lansat trei albume discografice (Panikon – 2008, Egretta – 2011, Emergence – 2014)  si a participat la cele mai importante evenimente din Romania, dar si la festivaluri din UK, Serbia, Ungaria, Polonia, Italia sau Austria.

Pe langa multe emisiuni si concerte filmate, clujenii au lansat numeroase videoclipuri. 

Formatia a primit numeroase premii, printre care se remarca cel obtinut in 2014, Best Indie Alternative Rock Song pentru piesa “High”, in cadrul Independent Music Awards Vox Populi poll!

Pentru concertul aniversar se pun in vanzare 1.000 bilete, cu preturi intre 30 si 100 de lei, disponibile in reteaua Eventim.ro (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas) si online (bilete pe care le printati dvs, sau le prezentati direct pe telefon) pe www.AmBilet.ro

Pentru perseverenta cu care si-a construit o carierea de succes intr-o zona muzicala prea putin promovata la noi, le spunem Jos Palaria! muzicienilor din trupa Grimus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *