In vizor

Trupa bucuresteana Recovery canta pentru Livia Beju

Scris de 260

Pentru a ajuta o jurnalista aflat intr-o situatie disperata, rockerii din formatia Recovery vor sustine duminica, 29 ianuarie, un concert caritabil pentru Livia Beju. Gestul e cu atat mai laudabil, cu cat cei care se implica in organizarea evenimentului nu o cunosc personal pe Livia.

Evenimentul va avea loc in clubul bucurestean Mojo (Str. Garboveni, nr. 14), de la ora 20 si il va avea pe scena si pe actorul Geo Visan. Cei care se implica in organizarea evenimentului nu o cunosc personal pe Livia.

“Am aflat ca are nevoie de ajutor, am sunat niste prieteni care canta si speram sa o putem ajuta pe Livia Beju. Am cautat informatii pe Internet, am luat date din comunicate si am promovat cat am putut concertul. Ideea e sa vina lumea la concerte”, a explicat Ioana Calimanescu, cea care a initiat actiunea.

Formatia Recovery a fost fondata in 1 ianuarie 2013 si este formata din Vladimir Pocorschi (Voce, chitara), Lavinia Sateanu (voce, vioara), Stefan Ciobanu (voce, clape), Vlady Sateanu (bass, backing vocals) si Florin Hamza (tobe).

“Suntem o trupa de coveruri reorchestrate si cantate intr-o maniera absolut personala. Am fost absolut de acord cu ideea Ioanei Calimanescu de a ajuta-o pe Livia Beju, mai ales ca e un om oarecum din bransa, daca voi nu ati fi, nici noi nu am fi. Speram sa o cunoastem la concert si sa vina oameni faini care sa o ajute”, a declarat Lavinia Sateanu.

Participantii la eveniment sunt invitati sa plateasca o taxa de 20 de lei, numita pe afis “Support Livia”.

Livia Beju sufera de sindromul Marfan, o boala genetica ce ii ameninta viata, manifestandu-se prin dilatarea aortei, disfunctii ale valvelor inimii, dislocarea cristalinului, miopie si alungirea extremitatilor. Jurnalista ar avea nevoie de 500 de euro lunar pentru tratament, plus bani pentru a apela si la medici din strainatate.

Cei care o pot ajuta pot accesa platforma de fundraising sau donand in conturile publicate pe pagina ei.ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours Politica
  ACUM SE VA VEDEA DACĂ PRIMEAZĂ ”BLIDUL” ÎN FAȚA VOCAȚIEI: Vârsta de pensionare va crește la 65 de ani pentru militari, diplomați, personalul auxiliar din instanțe. Impozit de 30% pentru o cotă din pensiile speciale. Pensiile magistraților aflate în plată se vor recalcula
 • Acum 4 hours FOTOGRAFILA
  Cât a durat ”asfaltarea” ”înainte de termen” a străzii Dragalina? Ei, bine, se sparge la loc. ”Nu e vina lor”, ci a celor care au lăsat niște țeavă pe dinafară
 • Acum 4 hours Rautacisme
  Întrebare a la Radio Erevan: Ce OSĂ conțină Parcul Gh. Dima din Zorilor, care trebuia licitat încă de anul trecut? OSĂ conțină beton și dale. Și 1001 povești despre arbori în plus
 • Acum 5 hours General
  Ciolacu: Președinta Ungariei a făcut declarații total inacceptabile, cu caracter revizionist pe tema Transilvaniei
 • Acum 6 hours Politica
  PROASTA COMUNICARE A PSD ÎN GREVA PROFESORILOR: Când nu s-a respectat niciodată Legea care acordă 6% din PIB Educației, să vii să contracarezi ”dreptul la grevă” cu ”dreptul la educație”, înseamnă să ai consilieri extrem de proști!
 • Acum 7 hours Eveniment
  Președintele sindicatelor din Educație: ”În momentul de față vorbim de amânarea examenelor”
 • Acum 7 hours Editorial
  Dervișii rotitori de la Guvernare
 • Acum 8 hours In vizor
  Le-au trebuit PATRU ani de la concursul de soluții pentru a ajunge, în sfârșit, să prezinte Comisiei de Urbanism (de Cumetrie din ”bocărie”) reamenajarea Cetățuii!
 • Acum 9 hours Sport
  Dan Petrescu a sărit la bătaie cu propriul jucător și i-a bătut obrazul lui Hagi
 • Acum 10 hours Eveniment
  Greva din învăţământ continuă: ”Guvernul trebuie să înțeleagă, măcar acum, în al doisprezecelea ceas”
 • Acum 10 hours Politica
  OPTIMISM: Vasile Dîncu susține că ”rotativa” OSĂ se facă
 • Acum 11 hours Politica
  ROTATIVA S-A ÎNȚEPENIT ÎN SARABANDA GREVELOR: Angajaţii CFR protestează luni în faţa Ministerului Transporturilor
 • Acum 21 hours Straineze
  După numărarea a 98% dintre voturi, Erdogan a câștigat alegerile prezidențiale inclusiv în numărătoarea opoziției
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE