FOTOGRAFILA

Tot felul de eșuați mintal prin acest oraș. Dar și Poliția locală își face datoria de nu mai poate!

Un eșuat mintal și-a vomitat trotineta pe monumentul Memorandiștilor, în plin centru al municipiului de prea multe comori. Practic sub ochii împăienjeniți de somn ai polițiștilor locali, lângă maneloteca de târg ”de Crăciun” marca Untold.

Citim pe soclul monumentului cum ”Existența unui popor nu se discută, se afirmă”. Fain ”se afirmă” ghiolbănia la Cliuuuuj, unde-i fain, fiindcă e fain!

Ceva ne face să credem că nesimțirea celor care folosesc trotinetele ”Bolt” și ”Lime” vine mână în mână cu non-administrarea orașului de către o gașcă de politicieni încăpușată la banul public. Ceva ne face să credem că se încalcă legea, inclusiv propriul regulament local, pentru ”Lime” și Bolt”, că cineva încasează banul la greu.

CITEȘTE:

Poliția locală a municipiului Cluj-Napoca le doarme-n papuci, Pantelică de la ”readepică” își numără biștarii, iar Ecoul lui Boc, Dan Tarcea, nu vede nimic

În atenția celor care țin în brațe ”Bolt” și ”Lime”: Capitalele europene care au interzis trotinetele electrice din cauză că sunt ceea ce sunt: ”periculoase pentru pietoni și traficul rutier”

Dar și cei de la ANAF le dorm în papuci (și nu știm cât de interesați sau de dezinteresați).

CITEȘTE:

Sunt 3200 de trotinete pe străzile din Cluj-Napoca. 3200 de posibilităţi de evaziune fiscală şi de curse în minus pentru taximetrişti. Cel puţin BOLT nu are cod CAEN pentru acest tip de activitate

Îi întrebăm şi noi, pentru nişte prieteni, pe cei de la ANAF care au cerut casă de marcat şi POS profesorilor care dau meditaţii, cum fiscalizează trotinetele BOLT, de exemplu? Dar cum închiriază trotinete cu un cod CAEN de producţie softuri?