Din oras

Top 10 cabinete veterinare din Cluj

Cand vine vorba de servicii medical-veterinare Clujul nu duce lipsa de variante. Sunt disponibile o serie de cabinete si clinici veterinare, cu echipe profesioniste si aparatura de inalta calitate. Unele cu o traditie de ani buni in spate, altele mai noi, toate se pun in slujba animalutelor si incearca sa le ajute cat mai repede si eficient cu putinta. Ziar de Cluj va propune un top al celor mai cunscute cabinete din oras, in functie de cifra de afaceri realizata anul trecut.


1.Trivet este una dintre cele mai cunoscute clinici veterinare din Cluj-Napoca. Infiintat in 1996 de doctorul Andrei Timen, Trivet ofera servicii medical-veterinare pentru toata gama de animale de companie inclusiv specii exotice. Personalul clinicii este compus din sase medici, care realizeaza aproximativ 7.000 de consultatii si 1.800 de interventii chirurgicale pe an. Anul trecut Trivet a avut o cifra de afaceri de 731.000 de lei si un profit de 34.000 de lei.

2.Cabinetul veterinar Biovet, a fost infiintat in anul 1995 din initiativa doctorului Iancu Morar, fiind al treilea in ordine cronologica din Cluj-Napoca. Din 2009 s-a deschis si clinica veterinara cu acelasi nume. La Biovet lucreaza sase medici si ofera toata gama de servicii medical-veterinare. Asociati in firma Biovet Serv sunt Adrian Iancu Morar si Ciprian Sergiu Iancu. Anul trecut cifra de afaceri s-a ridicat la 586.000 de lei, iar profitul inregistrat a fost de 37.000 de lei.

3.Cabinetul Veterinarius, al lui Peter Madaras, este un alt cabinet popular printre iubitorii de animale. Doctorul Madaras si doctorita Adina Pop sunt cei care au grija de animalutele care ajung la Veterinarius. Pe langa serviciile medicale cabinetul ofera si servicii de toaletaj. In societatea cu acelasi nume, infiintata in 1992, Madaras este asociat cu Denes Nandor. Anul trecut, firma a avut o cifra de afaceri de 218.000 de lei si un profit de 41.800 de lei.

4. Homeovet isi ofera serviciile de peste 10 ani in oras. Este cabinetul dr. Pusztai Noemi. Anul trecut a inregistrat o cifra de afaceri de 110.000 de lei si un profit de aproape 48.000 de lei.

5.Multivet a fost infiintat in 2004 de un grup de medici. “Medicii nostri au acces la cele mai noi descoperiri din domeniu, avand o stransa colaborare cu Facultatea de Medicina Veterinara din cadrul Universitatii de stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca. Specialistii Multivet în cosmetica animala si toaletaj canin au urmat cursuri de pregatire în strainatate”, arata reprezentantii cabinetului.
Multivet SRL este firma lui Gheorghe Florinel Brudascu, a lui Lakatos Istvan si Lakatos Orsolya. Anul trecut, la o cifra de afaceri de 102.000 de lei au inregistrat o pierdere de aproape 23.000 de lei.

6.Cabinetul Vet&Vet al doctorului Sorin Spaller a fost infiintat in 2005. Ofera servicii medical-veterinare si cosmetica animala. Doctorul Spaller este asociat in firma cu Alexandra Zaharescu. Societatea a avut anul trecut o cifra de afaceri de 55.000 de lei si o pierdere de peste 10.000 de lei.

7.Cabinetul veterinar Vetomed a fost infiintat in anul 1994 la initiativa doctorului Mircea Musca, fiind al doilea cabinet de profil deschis in Cluj-Napoca. Din 2008 este preluat si administrat de catre dr. Sebastian Veres. Patru medici ii asteapta pe animalute la acest cabinet, oferind servicii medicale, dar si de toaletaj. Vetomed Serv a incheiat anul trecut pe minus, avand o pierdere de peste 11.000 de lei, la o cifra de afaceri de 50.000 de lei.

8.Clinica Veterinara Calvaria este mai noua pe piata, fiind infiintata in 2013. Trei medici ofera aici servicii specifice. In societate sunt asociati Iuliu Calin Scurtu, Szakacs Zoltan si Adrian Toma. Anul trecut cifra de afaceri a atins aproape 40.000 de lei si au inregistrat o pierdere de aproape 9.000 de lei.

9.Cabinetul Karavet al doctorului Cristian Tutuian ofera si cosmetica animala si dispune si de un pet shop si ofera servicii de dresaj canin. Karavet SRL, infiintat in 2010 ii are asociati pe doctorul Cristian Tutuian si pe Ioana Maria Tutuian. Anul trecut a avut o cifra de afaceri de 35.000 de lei si un profit de 9.500 de lei.

10. Duo Vet Expert s-a infiintat tot in 2013. Aici dr. Adriana Popa asteapta animalutele care au nevoie de servicii medicale sau de toaletaj. Societatea a avut anul trecut o cifra de afaceri de aproape 29.000 de lei si o pierdere de 22.000 de lei.

Alte cabinete veterinare apreciate din Cluj si imprejurimi sunt cel al doctorului Manases Sandor, Echo Vet, Zsigmond Vet, Zoomedica, Pet Life sau Vet Plus Pet, Animalia sau Mercavet din Floresti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *