In vizor

Tișe își face campanie electorală pe banii Consiliului Județean

Sub pretextul prezentării marilor reușite ale Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe își face campanie printr-o postare sponzorizată pe Facebook de către Consiliul Județean. Practic Tișe folosește banii județului pentru a se promova, dar folosește pagina Consiliului Județean ca și paravan. 

”Ce facem noi, Consiliul Județean pentru tine? Dezvoltăm economia, modernizăm infrastructura, investim în sănătate și susținem instituțiile culturale. Împreună suntem Județul Cluj!”, este textul care însoțește filmulețul postat de Consiliul Județean Cluj.

”Consiliul Județean este o garanție a performanței și inovării, iar împreună suntem județul Cluj”, este mesajul din filmul de prezentare. Postarea a adunat 1400 de like-uri, 247 de share-uri și 44 de comentarii.

Din filmuleț lipsește cel mai important proiect al Județului Cluj,Centrul de Management Integrat al Deșeurilor, dar er fi fost prea mult de explicat de ce există, dar nu e funcțional. Sunt amintite proiectele europene derulate de Compania de Apă, stadionul Cluj Arena care a fost finalizat acum 9 ani, investițiile în drumuri, în școli și în spitale, investițiile în Aeroportul Internațional și în parcurile TETAROM, dar și fondurile europene atrase. Se amintește de cel puțin trei ori de rolul foarte important al președintelui Consiliului Județean, cel care este responsabil alături de ceilalți angajați de implementarea proiectelor. Asistăm practic la un fel de publicitate ascunsă, de genul vedeți ce multe proiecte avem, este meritul președintelui pentru implementarea lor.

Îmbrăcat frumos în povești despre rolul Consiliului Județean, cu imagini spectaculoase din județ, filmulețul este menit să prezinte într-o lumină extrem de favorabilă Consiliul Județean ca instituție, de desigur că sunt amintiți consilierii locali și președintele (de trei ori). Campania electorală este mascată bine, însă este acolo și este făcută din banii clujenilor. 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *