In vizor

Tișe își face campanie electorală pe banii Consiliului Județean

Scris de 331

Sub pretextul prezentării marilor reușite ale Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe își face campanie printr-o postare sponzorizată pe Facebook de către Consiliul Județean. Practic Tișe folosește banii județului pentru a se promova, dar folosește pagina Consiliului Județean ca și paravan. 

”Ce facem noi, Consiliul Județean pentru tine? Dezvoltăm economia, modernizăm infrastructura, investim în sănătate și susținem instituțiile culturale. Împreună suntem Județul Cluj!”, este textul care însoțește filmulețul postat de Consiliul Județean Cluj.

”Consiliul Județean este o garanție a performanței și inovării, iar împreună suntem județul Cluj”, este mesajul din filmul de prezentare. Postarea a adunat 1400 de like-uri, 247 de share-uri și 44 de comentarii.

Din filmuleț lipsește cel mai important proiect al Județului Cluj,Centrul de Management Integrat al Deșeurilor, dar er fi fost prea mult de explicat de ce există, dar nu e funcțional. Sunt amintite proiectele europene derulate de Compania de Apă, stadionul Cluj Arena care a fost finalizat acum 9 ani, investițiile în drumuri, în școli și în spitale, investițiile în Aeroportul Internațional și în parcurile TETAROM, dar și fondurile europene atrase. Se amintește de cel puțin trei ori de rolul foarte important al președintelui Consiliului Județean, cel care este responsabil alături de ceilalți angajați de implementarea proiectelor. Asistăm practic la un fel de publicitate ascunsă, de genul vedeți ce multe proiecte avem, este meritul președintelui pentru implementarea lor.

Îmbrăcat frumos în povești despre rolul Consiliului Județean, cu imagini spectaculoase din județ, filmulețul este menit să prezinte într-o lumină extrem de favorabilă Consiliul Județean ca instituție, de desigur că sunt amintiți consilierii locali și președintele (de trei ori). Campania electorală este mascată bine, însă este acolo și este făcută din banii clujenilor. 

 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour In vizor
  Femeia varză pusă de un ficus să conducă Educația habar nu are că un memorandum nu este act normativ. Vai de ea Românie ”educată” de către impostori!
 • Acum 2 hours In vizor
  Chiar ne întrebam când OSĂ ”meargă mai departe” Centura metropolitană. Ne dă asigurări Însuși El, Maestrul, de la o emisiune de chitanțier, că ”tronsonul 2 al centurii metropolitane este scos din nou la licitație”. La prima licitație (în care era și tronsonul trei, azi dispărut), de vină a fost Drulă
 • Acum 2 hours Politica
  Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu crede, în ceea ce privește posibilitatea încetării grevei din Educație, că rațiunea va fi pe primul loc: ”Nu se pot da OUG pe legi viitoare”
 • Acum 2 hours Politica
  DE CE SĂ NU ÎNCHEIE MEDIILE PORTARII? Doar au expertiză de când stabileau cine e bolnav de Covid-19 și cine nu… Ministrul Educației anunță noi modificări în regulament, numai să se poată încheia mediile
 • Acum 3 hours In vizor
  IMAGINARUL CLUJ-NAPOCA DE UN MILION DE LOCUITORI AL LUI EMIL BOC o ia în freză de la INS: ”Populația Clujului a ajuns la cel mai scăzut nivel din ultimii 50 de ani”
 • Acum 3 hours PubliNews
  TIFF aduce un mini-cinema pentru copii în Iulius Parc. Programul este completat cu filme de Oscar, documentare și proiecții românești
 • Acum 4 hours Din oras
  Restricții de circulație în centrul Clujului pentru nou protest al profesorilor din învățământul preuniversitar. Mobilizarea sindicaliștilor români dată de exemplu de către omologii din Ungaria
 • Acum 5 hours Analiza
  Dedesubturile scandalului de la Bruxelles. Mihai Tudose, “hărțuirea sexuală” și rotația guvernamentală
 • Acum 5 hours General
  Sile Pușcaș scapă din ghearele justiției clujene. Procesul cu Primăria Cluj-Napoca se mută la Suceava
 • Acum 6 hours Eveniment
  VAL DE PROTESTE ÎN BUCUREȘTI: Continuă greva profesorilor, ies în stradă și sindicaliștii din Sănătate și protestează pentru pensii speciale polițiștii din penitenciare
 • Acum 6 hours Din oras
  Avarie la o conductă de apă din Zorilor! Zeci de străzi au rămas fără apă
 • Acum 24 hours In vizor
  DEȘI ÎNCĂ NU L-AU CĂLCAT ÎN COPITE CEI DE LA UNTOLD, gazonul nou-nouț de pe Cluj Arena necesită o reșapare de 10.000 de euro. Așa se fac lucrările de calitate pe bani publici cu firme de casă!
 • Acum 1 day Politica
  GUVERNUL MAI ANUNȚĂ UN FÂS: Memorandum pentru creșterea salariilor pentru profesori anul viitor. Bătaia de joc este pe față: Memorandumul nu are forță juridică
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE