Politica

Tise: "In ceea ce priveste demisia lui Buda, cred ca…"

Scris de 338

Rezultatele dezastruoase ale filialei clujene a PDL nu au produs scandalurile din alte filiale, dar nici liniste nu se poate spune ca este. Dupa ce abia au castigat primaria Clujului, au ratat la mustata lui Uioreanu Consiliul Judetean si au pierdut en fanfare la parlamentare, pedelistii clujeni se balacesc intr-o stare de acalmie sora cu falimentul politic.

Unii sustin  ca Daniel Buda trebuie sa isi dea demisia, altii ca trebuie sa continue reformarea filialei. Unii spun ca Emil Boc al trebui sa prea fraiele “judetenei”, altii cred ca este posibil ca Boc sa revina in fruntea partidului “mare”.

Cu totii, insa, se tem de ascensiunea lui Alin Tise, despre care cred ca ar putea revendica sceptrul PDL Cluj, mai cu seama cu cat are si o functie inalta la nivel de partid si postul de senator.

Am incercat sa distrugem barfologia de la nivelul membrilor de partid, sunandu-l pur si simplu pe Alin Tise, pe care l-am intrebat ce crede despre situatia actuala si daca vrea sa ii ia locul lui Buda.

Raspunsul lui Alin Tise este mai lamuritor ca orice barfa de secretara si de luat aminte de catre cei ce vor sa repare dezastrul de la Cluj:

“Intr-adevar, rezultatele sunt cum sunt. Va anunt ca analiza filialei se face deja la nivel de comune, orase si judet. Sigur ca daca o faceam in vara si reparam ce s-a gresit, puteam lua doi deputati in plus. Acum, insa, eu cred ca trebuie liniste, un calcul rece, fara patimi, trebuie sa luptam nu impotriva oamenilor, ci cauzelor care au dus la aceste rezultate”.

“Nu vreau sa ii iau locul lui Buda”

“Vreau sa lamuresc si discutiile care se poarta in jurul unor eventuale demisii la nivel de partid. In primul rand sa anunt ca nu sunt interesat sa iau locul lui Daniel Buda. Mai mult, cred ca nu ar fi oportun sa isi dea acum demisia, caci, daca si-ar da-o, partidul s-ar pulveriza, ori noi trebuie sa fim uniti”, a declarat Alin Tise pentru Ziar de Cluj.

Rugat sa comenteze “tradarea” deputatului Mircea Irimie de la Turda, care a trecut la PC acum o saptamana, Alin Tise a precizat:

“Oricate probleme personale ai avea, realitatea se vede cand echipa e la greu. Poti sa ai pareri diferite si sa lupti pentru ele in interiorul partidului. Ce a facut domnul Irimie e o problema de caracter”.ULTIMA ORĂ

 • Acum 8 hours In vizor
  Însuși El, Excelența Sa, Emil Boc, în Marea Înțelepciunea Sa s-a gândit că e frumos să se apuce de modernizări și să pună la pământ statuia lui Iuliu Maniu, fix cu câteva zile înainte de comemorarea a 70 de ani de la moartea sa în închisoarea de la Sighet
 • Acum 10 hours PORTRET
  DACĂ ȘI NEA’ CEAȘCĂ TĂIA ACCESUL GRATUIT LA ÎNVĂȚĂMÂNT (care e înscris și acum în Constituție), mai ajungea Dîncu din Runcu Salvei să se joace de-a politicianul? Vicepreședintele PSD susține privatizarea învățământului preuniversitar
 • Acum 10 hours Din oras
  Cu lucrările nerecepționate, dar trecut ca reușită a măreței administrații ”Bociene”, Parcul Tineretului – Pădurea Clujenilor, intră în renovare
 • Acum 15 hours Din oras
  Viral pe Tik Tok: O cămilă paște-n Cluj
 • Acum 16 hours Din oras
  URMEAZĂ STAȚIA OSĂ METROUL, PRELUNGIREA LICITAȚIEI cu încă o lună
 • Acum 16 hours In vizor
  NOROI ARENA. Jucătorii Rapidului: ”Un teren jalnic. Aveam noroi până la genunchi”. ”U” Cluj, o remiză jalnică
 • Acum 18 hours FOTOGRAFILA
  ”Strâmtoratul” buget al Clujului își permite aruncarea banilor pe apa Someșului navigabil
 • Acum 1 day Editorial
  Prostoii visează la anticipate. Din 1991 aud cuvântul acesta, dar n-am participat decât la ”anticipăpate”. Care ar fi șansele?
 • Acum 1 day Din oras
  BRAVO, EMIL BOC, PARTIDUL COMUNIST ROMÂN ÎȚI MULȚUMEȘTE: Statuia lui Maniu, dată jos cu excavatorul. Finanţatorul statuii, academicianul Emil Borzo: ”Sunt şocat”
 • Acum 1 day Straineze
  SLUGA MOSKOVEI, Viktor Orban, preia retorica Rusiei: ”Dacă trimiți arme Ucrainei, (…) indiferent ce spui, ești în război”
 • Acum 2 days General
  10 ani cu Ziar de Cluj
 • Acum 2 days Politica
  Ciolacu anunță politica fiscală a PSD: Companiile mari să plătească la fel ca și micile companii un impozit de cel puțin 1% din cifra de afaceri. Impozitul pe dividende e prea mic față de Germania
 • Acum 2 days Din oras
  “Încă o mizerie marca prof. Ștefan Florian” – un neurochirurg din generatia noua il face praf pe “vedeta” Spitalului Transilvania, detinuta de Abu Arif Khaled. Florian, ratatul moral al medicinei clujene
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE