Rautacisme

Tertipuri de politician nesătul: candidatul PRO România la Căpușu Mare și-a dat în judecată fostul partid ca să rămână în funcție

Victor Iancu, unul dintre cei mai noi membri din Pro România Cluj – filială condusă de Remus Lăpușan (ex PSD), și-a dat în judecată fostul partid ca să rămână în funcția de consilier local în Căpușu Mare. 

Tipic rural și politic, Iancu a intrat în mandatul 2016 – 2020 pe funcția de consilier local de pe listele partidului lui Traian Băsescu: Partidul Mișcarea Populară. Cu toate acestea, cei de la PMP Cluj s-au prins că bărbatul făcea campanie pentru Remus Lăpușan și Pro România, formațiune politică mai nouă. Astfel că executivul PMP Cluj a decis excluderea din partid a lui Victor Iancu, iar Pro România l-a co-optat rapid și îl prezintă ca fiind candidatul oficial la Primăria Căpușu Mare pentru alegerile locale. 

Culmea că bărbatul se ține cu dinții de beneficiile de la PMP și în timp ce dă interviuri de candidat al Pro România a dat în judecată fostul partid și contestă excluderea. 

 

Departe de planul lui Iancu de a se întoarce în PMP, procesul are un singur scop: menținerea lui în funcția de consilier local, remunerată cu câteva sute de lei, până la organizarea alegerilor electorale. 

Planul politicianului era ca în cazul în care PNL va decide să amâne alegerile, el să rămână consilier local din partea PMP, dat fiind că odată cu excluderea lui din partid i se retrăgea sprijinul politic și urma să fie exclus și din Consiliul Local Căpușu Mare. 

Foto: captură video VIA Cluj : 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *