In vizor

Ea este blonda focoasă care furnizează îmbrăcăminte de protecție pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj!

Dana Zamfir, fostă Krișan, este noul furnizor oficial de echipamente de protecție anti Covid pentru Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj. Blonda focoasă este divorțată și locuiește în Cluj-Napoca, ocupându-se de firma River Trade Service S.R.L., moștenită după divorțul de Mircea Cristian Krișan. Femeia a dat lovitura cu societatea comercială, fiind furnizorul multor unități spitalicești din Cluj-Napoca, dar și ”indispensabilă” pentru alte instituții din țară. 

River Trade Services are în primele șapte luni din an peste 200 de comenzi directe din SEAP făcute de instituții publice din toată țara. Firma se ocupă cu produse pentru PSI și articole de prim ajutor, mănuși, stingătoare de incendii, mentenanță pentru sisteme de stingere și furnizarea de produse de curățenie.

Astfel că, dacă cifra de afaceri a societății era în 2019 de 620.223 lei (profit 109.145 cu 11 angajați), situația cu pandemia a făcut ca firma să depășească acel prag dintr-o singură comandă pentru SCJU Cluj. 

Saptămâna trecută, afacerista a obținut pe River Trade Services un contract în valoare de 664.340 lei, de la SCJU Cluj, pentru furnizarea de echipamente de protecție COVID. Iar de la izbucnirea pandemiei a furnizat echipamente pentru Serviciul Ambulanțier Cluj de peste 10.000 de euro. Pe 7 aprilie, Institulul de Oncologie din Cluj-Napoca a cumpărat combinezoane de protecție din catalogul electronic de 17.000 de euro și cei de la SCJU Deva au plesat o astfel de comandă de 30.000 de euro. 

Spre deosebire de firmele fantomă care au ocupat piața cu achizițiile directe de materiale de producție, aduse din China, cei de la clujeanca face parte dintre antreprenorii care s-au reprofilat ”ușor”, în sensul că furniza produse de protecție la un nivel înalt și s-a apucat de producția de materiale de protecție de unică folosință. 

„Pentru că siguranța și sănătatea sunt pe primul loc, am început producția de combinezoane de protecție. Acestea vor fi create și distribuite în mod special personalului medical și persoanelor care luptă în linia întâi împotriva virusului COVID-19”, anunța Dana Zamfir în martie. 

Iar din acel moment comenzile au curs pe bandă rulantă, fără ca femeia să își întreerupă activitatea și să trimită angajații în șomaj tehnic. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *