Din oras

Temnita frumoasei Ancuta, sub asalt

O adevarata avalansa de doritori de senzatii tari s-a inregistrat in urma articolului despre Ancuta, frumoasa care ii inchide pe turisti intr-o temnita a Clujului. Nu au lipsit nici turistii straini. Autoarea proiectului The Dungeon lucreaza la o noua varianta a jocului. 

De la publicarea povestii indraznelii tinerei de doar 23 de ani de a porni o afacere in centrul Clujului dupa modelul jocului Room Escape, spatiul de la subsolul cafenelei Q Cafe a fost luat cu asalt de grupurile de clujeni dornici sa isi incerce abilitatea in a evada din “capcana”. 

“De atunci au tot venit oameni, grupuri peste grupuri, am avut rezervari incontinuu. Cei mai multi au fost clujeni, dar au fost si din alte orase din Transilvania ”, precizeaza Ancuta Vancea, stapana locului.

The Dungeon face senzatie inca de la mijlocul lunii octombrie a anului trecut. Fiecare grup intra intr-un scenariu de film de groaza, in care membrii sai sunt inchisi intre gratiile unei temnite de catre un Savant Nebun si au la dispozitie exact 60 de minute sa gaseasca toate indiciile care duc la deschiderea usilor. 

Locul este deschis zilnic, de luni pana duminica, de la ora 15 pana la miezul noptii, in subsolul cladirii de pe strada Petru Maior, nr. 13. 

Strainii care au incercat temnita in aceasta perioada au venit din SUA, Germania si Israel. 

“Toata lumea ma intreaba acum cand voi lansa cea de-a doua versiune a jocului. Nu pot sa spun decat ca va fi cam peste o luna, ca va fi mai complexa si, in rest, va fi surpriza. In acest an imi doresc sa extind afacerea, sa mai deschid o locatie”, a mai spus frumoasa Ancuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *