In vizor

SURSE: Consiliul Județean vrea să îl schimbe pe Marius Ciulbea de la șefia ABAST. Martor la o discuție între reprezentanții CJ Cluj: "Pot să dau în scris că i s-a interzis (n.red. lui Marius Ciulbea) să mai pună piciorul la Pata Rât"

Directorul Nord Conforest ar fi sustinut in fata mai multor sefi de institutii publice ca este in stare sa dea in scris ca angajatii Consiliului Judetean Cluj i-ar fi interzis sefului Administrației Apelor Bazinale Someș-Tisa, Marius Ciulbea,  sa puna piciorul in zona Pata Rat. Intenția reprezentanților CJ Cluj ar fi schimbarea din funcție a șefului ABAST, Marius Ciulbea, au precizat sursele noastre.

„Dau oricand in scris treaba asta”, ar fi spus directorul Nord Conforest mai multor oameni importanti din institutiile publice din Cluj.

Nord Conforest este societatea contractata de CJ Cluj sa execute lucrari de inchidere si securizare a vechii gropi de gunoi. Tot Nord Conforest este insarcinata si cu lucrarile de izolare a levigatului, pentru a opri scurgerea necontrolata a acestuia. 

Conform unor surse ale NCN, presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, este plecat in strainatate. Acesta poate fi si motivul pentru care nu raspunde la niciun telefon. „Dar niciun alt reprezentant al institutiei nu este de gasit”, sustine prefectul Aurel Chereches. 

Dupa mai bine de doua ore, purtatorul de cuvant al CJ Cluj, Alin Iuga, a raspuns la telefon. Degeaba, insa. A anuntat ca si el este in concediu si a precizat ca responsabil in locul presedintelui plecat din tara este Marius Manzat, vicepresedintele CJ Cluj. Contactat de NCN, nici acesta din urma nu raspunde la telefonul mobil. 

Declarația directorului Nord Conforest confirmă ceea ce scia Ziar de Cluj  ieri în materialul: „Nu Alin Tișe și CJ Cluj AU CERUT ȘI OBȚINUT “aviz de forță majoră” de la Camera de Comerț și Industrie Cluj, ci Asocierea de firme care trebuia să închidă groapa neconformă. Cineva încearcă să se spele pe mâini de levigat”.

Contactat telefonic de Ziar de Cluj, Marius Ciulbea a declarat: ,,Mie, personal, nu mi s-a adresat nimeni de la Consiliul Județean care sa-mi spună ca eu am o anumită interdicție. In aria în care imi desfasor activitatea, pot sa ma aflu pe orice curs de apa si nimeni nu poate sa-mi interzica”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *