In vizor

În cazul scurgerii de levigat de la Pata Rât, președintele PSD Cluj, Horia Nasra, vorbește despre “inconștiență și incompetență administrativă”. Deputatul solicită anchetă a Corpului de Control al Primului Ministru

Deputatul clujean Horia Nasra, președintele PSD Cluj, descrie scurgerea catastrofală de levigat de la Pata Rât în Someș ca fiind rezultatul inconștienței și incompetenței administrative a Executivului Consiliului Județean Cluj. Acestea sunt responsabile de poluarea Someșului de azi, după ce, ceea ce Alin Tișe și-a permis să numească „baraj”, în fapt un “baraj de gunoi”, a cedat. “Levigatul curge în acest moment către Someș” – se susține într-un comunicat trimis redacției de către deputatul clujean, care susține că va solicita o anchetă a acestui caz din partea Corpului de Control al Primului Ministru.

“Autoritățile trebuie să intervină imediat, există pericolul real ca Someșul să

fie poluat! De asemenea, voi solicita Corpului de Control al Primului Ministru să ancheteze modul în care Executivul Consiliului Județean Cluj a gestionat criza gunoaielor de la Pata Rât. Domnul Alin Tișe trebuie să răspundă pentru această poluare!” – a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *