In vizor

Suporter al “U” Cluj, batut cu bestialitate de oamenii de paza pe National Arena

Un suporter al “U” Cluj a fost batut crunt de un angajat al firmei de paza BGS aseara pe National Arena la meciul Romania-Ungaria, informeaza ProSport. Clujeanul de 38 de ani a mers la meci impreuna cu fiica sa de 14 ani pentru a sustine nationala Romaniei.  In schimb s-a ales cu capul spart de angajatii zelosi ai firmei BGS.

Angajatii firmei de paza n-au tinut cont de cine se afla in fata lor, iar mai multi batrani si copii au fost tratati ca niste huligani. Episodul s-a desfasurat inainte de minutul 15, cand galeria Ungariei a rupt lantul de securitate si a sarit sa se bate cu fanii lui Dinamo si „U” Cluj, care au fost repartizati in aceeasi peluza. Jandarmii si angajatii BGS au intervenit in forta pentru a calma spiritele, insa cei din urma n-au tinut cont ca printre fanii turbulenti se aflau atat batrani, cat si copii”, relateaza ProSport.

„Am venit de la Cluj cu fiica mea de 14 ani sa vad un meci de fotbal, sa vad o echipa de romani. Am stat linistit la meci. Cand au izbucnit acele incidente, cei de la BGS ne-au batut la rand. Au batut copii, femei, batrani, n-au tinut cont de nimic. Au dat cu spray lacrimogen si au intrat peste noi. Eu am cazut si m-au lovit cu bestialitate sub ochii fiicei mele, mi-au spart capul. Eu sunt bolnav de inima, eu am platit bilet la meci sa vad un spectacol. Am stat linistit, n-am provocat incidente. Eu mi-am vazut de treaba, n-am venit la meci sa fac scandal. Cand am fost la ambulanta, n-au vrut sa ma coasa. Mi-au aplicat un bandaj si mi-au dat drumul. Acum, trebuie sa ajung la spital, ca am nevoie de cel putin 7 copci”, a declarat clujeanul Alex T. de 38 de ani pentru ProSport.

In cele din urma, suporterii romani aflati in acea parte a peluzei au fost evacuati. Incidentele nu s-au oprit insa aici. Un angajat BGS l-a scuipat pe fotoreporterul ProSport Alexandru Hojda si l-a amenintat ca-l scoate din stadion.

ProSport solicita public firmei BGS sa ancheteze incidentele din tribuna si sa ia masuri impotriva angajatilor care comit acte de huliganism si abuz in serviciu.

Foto:prosport.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *