Rautacisme

Superofertă pe piața clujeană a chiriilor! Garsonieră pentru animale în Iris, la numai 110 euro!

Calitatea vieții la Cluj, cea mai bună din țară, conform declarațiilor politicienilor liberali, este reprezentată de suma calității vieții tuturor locuitorilor, chiar și a celor care locuiesc în garsonierele de închiriat care au făcut Clujul celebru prin prețul mare și lipsa totală de condiții.

Garsonierele bombă sunt scoase la mezat chiar și acum, în pandemie, când nu prea mai există clienți pentru ele. E drept, pentru prețuri mai mici, însă, date fiind condițiile pe care le oferă, tot foarte mari!

O garsonieră de 15 mp, în Iris, se închiriază cu 110 euro, chiar și pentru animale:

Potrivit anunțului, garsoniera „este compartimentata astfel: living cu bucătărie și baie”. Practic, cei 15 mp conțin, înghesuite, următoarele:

După cum putem vedea în imaginile de mai sus, proprietarul nu și-a dat interesul nici măcar să zugrăvească în jurul geamului de la bucătărie, proaspăt tencuit, înainte de a poza apartamentul pentru anunțul de închiriere. În plus, ca să arate că sunt acceptate animalele de companie, în prima imagine a surprins și-o pisică neagră (spre ghinionul viitorului chiriaș).

După negociere, este posibil ca această garsonieră să se închirieze cu 100 de euro pe lună. Plus garanția proprietarului și comisionul agentului imobiliar, 250 de euro. Ieftin și fain, ca la Cluj!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *