Din oras

SUPERCOM e ca la lăudatul pom: E plin de gunoaie neridicate. Ca la lipsa de concurență cu care ne-a încălțat administrația publică locală. Boc ne zice să le mai dăm o șansă

Firma Supercom se ocupă, începând cu 27 ianuarie de colectarea gunoaielor în municipiul Cluj-Napoca și la nivelul județului Cluj, după ce a înlocuit companiile Rosal și Brantner, dar clujenii sunt din ce în ce mai nemulțumiți de activitatea acesteia.

Și pe bună dreptate: cum gem ghenele sufocate de gunoi, așa gem grupurile de Facebook pe care se plâng clujenii. Angajații Supercom nu au trecut deloc pe acolo de la preluarea serviciului. În ceea ce privește colectarea selectivă a deșeurilor și dotarea asociațiilor de proprietari și a proprietarilor de case cu pubele cu cip, astfel încât să se plătească exact cât gunoi se adună, nici vorbă.

Primarul Emil Boc a anunțat, joi, că trebuie să avem răbdare, că firma Supercom are o perioadă de grație de 2 săptămâni pentru a aduce orașul ”la normalitate” în ceea ce privește salubrizarea.

Ca de obicei, ”Lucrurile sunt sub control, dar nu la nivelul la care ne-am așteptat”.

Dar, ”Dacă nu reușesc să ridice gunoaiele vor fi sancționați”, a declarat Boc la radoiul lui de casă.

Cică și numărul de sesizări de la clujeni scade pe zi ce trece, prin urmare treaba merge. Ca la Someșul navigabil…

Că pe sesizări noi vedem cum Cartierul Gheorgheni, de exemplu, se transformă, încet, încet, într-o nouă Pata Rât.