Din oras

Stim CINE a cumparat hotelul City Plaza de la Sorin Dan dand peste 10 MILIOANE de euro! Intra pe Ziar de Cluj peste doua ore si vei citi TOATE detaliile tranzactiei!

N-ati mai auzit de el, fiindca e un om de afaceri clujean ultra low profile. Au auzit insa cei peste 1000 de angajati pe care ii are. Are multe milioane de euro in conturi. Recent, a platit peste 10 milioane de euro ca sa puna mana pe City Plaza, hotelul lui Sorin Dan, aflat in moarte clinica comerciala din cauza datoriilor.

Ziar de Cluj lucreaza la aceasta poveste de peste doua saptamani. Desi presa locala a dat ca sigur faptul ca firma Energobit a preluat hotelul, noi stiam inca din ziua tranzactiei ca altul e numele companiei ce a „marcat” banul.

Am preferat insa sa asteptam pentru a putea construi cu detalii precise povestea acestei tranzactii economice inedite in peisajul clujean.

Fiti pe receptie. Peste doua ore, veti citi povestea savuroasa a targului, veti afla numele milionarului clujean care nu apare in niciun top de profil, dar care si-a pariat toata averea din Romania pe o idee.

Povestile misto le cititi doar pe Ziar de Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *