In vizor

Stefan Cadar, patronul Fany, ar putea fi eliberat in 12 mai

Tribunalul Cluj a decis, ieri, ca Stefan Cadar, administratorul societatii Fany Prestarii Servicii SRL, sa fie arestat la domiciliu. Cadar ramane, insa, arestat pana cel putin in 12 mai, cand expira mandatul. Procurorii DNA Cluj pot depune contestatie, in termen de 48 de ore, fata de hotararea Tribunalului Cluj. In acest caz, decizia va apartine judecatorilor Curtii de Apel Cluj.

Administratorul firmei Fany, Stefan Cadar, are sanse sa fie judecat in stare de arest la domiciliu. Tribunalul Cluj a hotarat inlocuirea masurii de arest preventiv cu cea de arest la domiciliu.

Decizia nu este, insa, definitiva. Procurorii DNA Cluj pot depune o contestatie in termen de 48 de ore, care va fi judecata la Curtea de Apel Cluj.

Calin Budisan, avocatul lui Stefan Cadar, a declarat pentru Ziar de Cluj ca mandatul clientului sau expira in 12 mai.

“Pana sambata, inclusiv, procurorii DNA pot depune contestatie”, a declarat acesta.

Procurorii DNA Cluj i-au trimis in judecata pe inculpatii din dosarul Fany in aceasta saptamana. Stefan si Olezia Cadar, patronii firmei de transport, sunt acuzati de dare de mita, spalare de bani, fals in inscrisuri si punere in circulatie a unor autovehicule cu numere false. Directoarea ARR, Daniela Dobrila, este acuzata de luare de mita si complicitate la spalare de bani. Pe langa cei trei, a fost trimis in judecata si seful atelierului auto al SC Fany Prestari Servicii SRL, Ovidiu Paul Kelemen, pentru ca a pus in circulatie mai multe masini cu numere de inmatriculare false.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *