Eveniment

Stați jos, clujeni, avem o veste proastă! Clujul s-a situat pe locul OPT în TOPUL celor mai tari Târguri de Crăciun din Europa, chiar dacă și-a PLĂTIT nominalizarea. Rămâne, totuși, cel mai TARE târg din Cluj-Napoca

Nu mai e nici marketing-ul ce a fost vreodată. Cândva, vorba din popor „dai un ban dar stai deoparte” era literă de lege, însă Clujul a primit o lovitură sub centură din partea internauților din întreaga Europă, care au avut alte preferințe mai exotice, precum Budapesta sau Viena. 

CITEȘTE ȘI: AVEM DOVADA! Cluj-Napoca și-a CUMPĂRAT locul în TOPUL „European Best Christmas Market”, alături de Viena, Budapesta sau Praga

Așadar, degeaba am plătit niște mii de euro să stăm în față, că am stat în spate în cele din urmă. Pentru că, așa-i în marketing, când încerci să îți cumperi diplomele niciodată pe termen lung nu funcționează ghidușia. Degeaba face domn’ Primar campanii pe Facebook. 

Cluj-Napoca s-a clasat pe locul OPT, topul fiind condus de Târgurile de Crăciun din Budapesta (Ungaria), Viena (Austria) și Gdansk (Polonia). Conform celor de la European Best Destinations, peste 290.000 de oameni au votat! Topul a fost completat de orașele Bruxelles (Belgia), Montbeliard (Franța), Basel (Elveția), Metz (Franța), 9. Valkenburg (Olanda) și 10. Novi Sad (Serbia).

PS: Nu e exclus ca, în realitate, Clujul să fi condus detașat topul, însă o conspirație mondială pornită de la studenții nemulțumiți că plătesc chirii prea mari a răsturnat clasamentul. Oricum, pentru noi, Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca rămâne cel mai frumos Târg de Crăciun din Cluj-Napoca, orice ar fi!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *