Din oras

Șoferul unui autobuz CTP a rămas fără permis. Poliția l-a depistat în trafic cu o alcoolemie de 0,19 în aerul expirat

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier al IPJ Cluj au depistat un șofer de autobuz care a căzut testul fiolei.  Acesta a fost depistat cu o alcoolemie de 0,19 în aerul expirat. Șoferul a fost amendat și i s-a reținut permisul pe o perioadă de 90 de zile. Polițiștii făceau un control de rutină în zona sensului giratoriu de la BMW.

”A fost sanctionat azi dimineata in intervalul orar 6.30-7.00 , pe DN E 60 in com Floresti, in dreptul reprezentantei BMW, cu amenda si suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 zile. Conducatorul in varsta de 47 de ani, din Cluj- Napoca avea o alcoolemie de 0,19 în aerul expirat”, potrivit IPJ Cluj.

Călătorii care se aflau în acel moment în autobuzul M22, autobuz care circulă pe ruta Cluj-Napoca-Florești, au fost coborâți și preluați de un alt autobuz. 

CTP Cluj a confirmat acest incident, menționând că șoferul va contesta acest rezultat. 

“Va pot confirma controlul rutier efectuat si ca soferul nu a trecut testul fiolei, respectiv preluarea calatorilor de catre un alt autobuz. Nu va pot spune in acest moment ca soferul ar fi inverzit fiola, dar nici ca rezultatul a iesit negativ. Acesta a contestat rezultatul si a cerut sa fie dus la UPU Cluj pentru preleverarea de probe biologice pentru a-si dovedi nevinovatia. Sper din tot sufletul sa nu fie vinovat, in caz contrar va suporta consecintele legii”, a afirmat Alin Oaida,sef Serviciu Exploatare si Siguranta Circulatiei pentru florești24h.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *