Rautacisme

FOTO DOCUMENT: Noi dovezi că Şurubaru există!

Scris de 617

O echipă de cercetători de la prestigiosul Institut de Studiere a Ființelor Supranaturale ISFS (The Institute Of The Supernatural) din San Diego, Texas, a ajuns în Transilvania în urmă cu o lună.

Oficial, pentru a găsi dovezi că există vampiri. Adevăratul motiv, însă, al descinderii oamenilor de știință în Ardeal îl reprezintă ființa supranaturală denumită în popor Șurubaru. 

City Manager la Primăria Cluj-Napoca, Șurubaru a fascinat generații întregi de amatori ai paranormalului, fiind inclus într-un top neoficial al celor mai greu de găsit ființe supranaturale, după Yeti, Monstrul din Loch Ness și Big Foot. 

„Am discutat cu bătrâni înțelepți din zona muntelui Băișorii, ne-au spus că au auzit de la strămoșii lor de această ființă supranaturală. Legenda spune că atunci când fetele tinere din sat aruncau gunoaie în Someș, până a doua zi gunoaiele dispăreau, ca prin miracol. Se pare că Șurubaru venea noaptea, călare pe o gonflabilă, și ducea la el în grotă, undeva într-un tunel dacic, aceste resturi menajere”, a explicat un prestigios om de știință de la ISFS. 

„De la aceste informații, am trimis datele colegilor noștri din SUA, care au reușit folosindu-se de tehnologia de ultimă generație, cu randare 3D și sateliți, să identifice cu o marjă de eroare de 1 grad, latitudine nordică, unde s-ar afla această misterioasă grotă a lui Șurubaru. Am rămas muți de uimire când am văzut că toate coordonatele acelei grote coincideau la perfecție cu actuala locație a Primăriei Cluj-Napoca. Mai mult, am primit un pont anonim care ne-a direcționat spre un cont de Facebook de pe care toată ziua se dau share-uri la postările lui Emil Boc, care ar fi al lui Șurubaru. Să fie o simplă coincidență? Nu credem”, au continuat să explice savanții. 

Pornind de la această informație, americanii au amplasat zeci de aparate foto și video de ultimă generație (inclusiv cu vedere nocturnă și camere cu termoviziune) în jurul Primăriei, totul pentru a surprinde o fotografie cu Șurubaru. 

Efortul le-a fost răsplătit, cei de la ISFS reușind să surprindă o foto document cu Șurubaru, în momentul în care se pregătea să intre în Primărie. „Am reușit ceea ce nu a mai reușit niciun om de știință în ultimii 100 de ani: să surprindem o poză cu Șurubaru. Avem dovada că există! Ne vom întoarce în SUA și sperăm că vom câștiga Premiul Nobel. Acum că am dovedit că Șurubaru există, ne vom concentra pe lucruri mai ușor de dovedit, cum ar fi existența extratereștrilor antici”, a completat John Doe, liderul grupului de cercetători. 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 mins In vizor
  NE ÎNCADRĂM, DIN NOU, ÎN TERMENE: Podul Porțelanului care trebuia să fie gata la data de 26 noiembrie 2022 OSĂ fie gata undeva în 2023. Acum, de la ultima vizită de lucru a lui Emil Boc, a săltat la ”gata în proporție de 90%”
 • Acum 39 mins Politica
  Ciolacu: Opoziția nedreaptă a Austriei este un cadou gratuit de Crăciun pentru Vladimir Putin. Cu siguranță, vor exista consecințe pentru Austria în urma acestui vot absurd!
 • Acum 1 hour In vizor
  NI SE ȘOPTEȘTE ÎN CASCĂ: Constructorii de la Parcul Feroviarilor încep să-și scoată gunoaiele pe care le-au îngropat de dimineață. E bună și mult hulita mass media la ceva
 • Acum 2 hours General
  MAI E DE MULS DE LA SCLAVII EUROPEI! Austria și Olanda au votat împotriva aderării României și Bulgariei la Schengen. Olanda s-a opus de fapt Bulgariei, care este însă la pachet cu România. Croația intră în Schengen de la 1 ianuarie 2023. Plus: elefantul pe care nu vea nimeni să-l vadă
 • Acum 3 hours In vizor
  ALO, GARDA DE MEDIU CLUJ, aţi fost sesizaţi, de ce nu verificaţi de ce se îngroapă deşeuri în şantierul Parcul Feroviarilor! Că şi primăria Cluj-Napoca a fost sesizată, dar se tace asurzitor!
 • Acum 3 hours Sanatate
  În plin sezon de viroze, Ministerul Sănătăţii “dă”, numai la “Cliuuj”, “că-i fain”, câte 4 – 6 ore de aşteptare părinţilor şi copiilor bolnavi în UPU. “Â-mi cer scuze la domni pacenţi!”
 • Acum 4 hours FOTOGRAFILA
  Protest în faţa Curţii de Apel Cluj: “Tişe, Vakar, județul Cluj nu l-ați primit moștenire”
 • Acum 4 hours PubliNews
  În luna sărbătorilor, Iulius Christmas Market din Iulius Parc îi poartă pe vizitatori în lumea de basm a Crăciunului
 • Acum 6 hours Eveniment
  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, primește la Cluj-Napoca premiul unei asociații pentru cultură democratică europeană
 • Acum 6 hours In vizor
  Firma ONCOS nu e vinovată pentru minciunile unei mămici mitomane! Presa locală e varză!
 • Acum 7 hours In vizor
  Emil Boc: Construcția pasajulului de la Tăietura Turcului OSĂ înceapă anul viitor. Tot printr-o “randare” pe laptop, Maestre?
 • Acum 8 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Strategia naţională de sănătate 2022-2030 a Ministrului Alexandru Rafila. Şi figura 38 de la pagină 24, o poză care te pune pe gânduri
 • Acum 9 hours Politica
  După ce guvernele lui şi-au bătut joc de Constituţie timp de doi ani, încălcând drepturile şi libertăţile civile, Klaus Iohannis şi-a slăbit niţel legăturile de la clăpari să ne vorbească despre “cărticică”: “Constituţia este cea mai importantă armă pe care o avem”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE