Din oras

Soluție GENIALĂ pentru a rezolva problemele din trafic: „Mergeți pe jos 15 minute până la stația de autobuz”. După care stați 30 de minute să ajungă în stație

Necunoscute sunt căile Bocului. Într-un oraș sufocat de trafic, administrația locală nu are nicio soluție reală, însă dă tot felul de sfaturi de Cartoon Network.

După ce marele mic primar Emil Boc i-a trimis pe studenți acasă dacă au mașini, a venit rândul vicelui Dan Tarcea să bate câmpii. Vice, ca și țigările Viceroy, cele mai fine și scumpe țigări din lume.

Soluția lui Tarcea, oferită gratis în fața unui microfon prietenos, e simplă! Concret, ce ar fi ca oamenii să umble 15 minute pe jos până la prima stație de autobuz? Problemă rezolvată! 

„Trebuie să avem walkable city, astfel ca în 15 minute, din orice punct al orașului oricine să poată ajunge la o stație de transport în comun. Îi rog pe clujeni să facă un experiment, să meargă pe jos cele 15 minute și să aibă surprize extrem de plăcute, să ajungă la 15 minute la stație”, s-a mândrit Tarcea cu găselnița lui.

Singura problemă, domnul vice de Cluj ar fi așteptatul după autobuz. 15 minute până la stație + 30 de minute până ajunge bestia obosită de la CTP (obosită de traficul infernal, desigur), și am întârziat la lucru. Asta daca nu suntem nefericiții care trăiesc la marginea orașului, spre Florești sau Baciu, care fac într-o oră de vârf 5 kilometri pe Coposu in 90 de minute. Mega soluții, ce să mai. 

Strada Regele Ferdinand, gata pe 1 noiembrie. Nu cunoaștem anul

Dan Tarcea nu a ratat nici ocazia de a avansa un nou termen de finaliza al lucrărilor de pe Strada Regele Ferdinand. Tactica e simplă: în momentul în care cetățenii s-au cam supărat când au auzit că șantierul va ține 11 luni, în condițiile în care până săptămâna trecută bătea vântul pe șantier, cei de la Primărie au lansat o nouă modă a datului cu presupusul. Fără a specifica un an al finalizării lucrărilor, Emil Boc s-a bătut cu cărămida în pieptuț că povestea se încheie pe 1 decembrie. Acum Dan Tarcea a lansat data de 1 noiembrie. 

„Vrem în aceasta etapa sa finalizăm Regele Ferdinand, data limită e 1 noiembrie. Până în acest moment suntem în grafic”, a concluzionat vicele. Chapeau bas, cum ar zice francezul. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *