Din oras

Solutia Ziar de Cluj pentru consiliera locala Loredana Pop: ori iti dai demisia de la CL si cumperi moca apartamentul ANL, ori renunti la el si ramai consilier local

Născută în 1982 lângă Vatra Dornei, Loredana Pop a absolvit la Cluj Facultatea de Administraţie Publică în 2005 şi, un an mai tîrziu, s-a angajat direct secretară a deputatului pe atunci, Daniel Buda. De asemenea, ea a absolvit și Facultatea de Drept la Universitatea Dimitrie Cantemir, iar acum face parte și din Baroul Cluj. Loredana Pop nu s-a remarcat până acum decât printr-o locuinţă ANL „primită” de la fostul viceprimar Radu Moisin şi prin faptul că a reușit să intre în Barou doar la a doua „strigare”.

Asa cum bine remarca Monitorul de Cluj acum cativa ani,  Loredana Pop, pe atunci iubita viceprimarului PDL Radu Moisin şi secretara lui Daniel Buda, pe atunci deputat PDL, a primit total IMORAL repartiţie într-un apartament ANL. Primăria nu a vrut să explice în ce a constat „punctajul” care a departajat-o în faţa altor zeci de solicitanţi. Chiar dacă repartiţia nu a fost ilegală, în mod cert moralitatea ei a fost și rămâne discutabilă. Cum de altfel, discutabilă este acum și moralitatea vanzarii catre ea pe bani de nimic a apartamentului ANL.

Din foarte multe puncte de vedere, Loredana Pop are obrazul gros cat soricul. Stie foarte bine CUM si-a obtinut locuinta: ca era iubitica lui Muazen. Apoi, ea e de departe total necalificata financiar sa stea acolo. Are venituri indestulatoare de circa 7000-8000 de lei pe luna ca sa isi permita o chirie decenta intr-o garsoniera. Aaaa, ca absolventa de Drept la fabrica de diplome de la Cantemir si de multi ani in Barou, ar fi trebuit sa castige deja macar 5000 de euro pe luna din aceasta profesie. Deci e si slaba profesional sau lenesa.

Dar cel mai nasol este ca amazoana detine o functie politica importanta in PNL Cluj si ca este consilier local. Este o nesimtire crasa ca nu s-a retras inca din chestiunea asta, ca dovedeste prin toti porii ei de bucovineanca faptul ca e o arivista politica si ca se foloseste de statutul ei ca sa forteze nota. Ce sa inteleaga cetatenii, ca ASTA e dreptatea sociala? Ce sa inteleaga tinerii nevoiasi din Cluj? Ca o sa pupe si ei ANL la pastele magarilor, fiindca daca nu te mozolesti cu sefii administratiei si daca nu ai functii politice, din parti apartament la ANL.

Desigur, niciodata nu vom putea masura cu exactitate tarania morala a agaricilor din jurul lui Boc si Buda. Dar putem sa o amendam.

Asa ca Lore draga, ai doua variante, le-ai citit in titlu: ori iti dai demisia de la CL si cumperi moca apartamentul ANL, chiar luat pe neve, ori renunti la el si ramai consilier local.

Daca nu faci una din astea doua, vei fi mereu de cacao in fata presei, alegatorilor si chiar si a ta, cand te vei privi in oglinda.