Jos palaria

Szakats Istvan: ”Vă așteptăm la Inaugurarea Cetățenească a străzii Universității”

Un eveniment găzduit de Szakats Istvan și Clujul Civic.

Distinși cetățeni, suntem onorați să vă invităm la Inaugurarea Cetățenească a străzii Universității luni 11 septembrie, la ora 18:00!

Strada Universității este gata, pentru că este perfectă așa cum este acum! Este spațioasă, este perfect liniștită și fără trafic, are o amenajare dinamică și surprinzătoare, mobilier urban multifuncțional care ne inspiră la utilizare creativă, fântâni arteziene, grupuri sanitare, aparate de forță, artă publică, locuri cu umbră, dune de nisip pentru copii, tot!

Vă așteptăm deci luni de la ora 18:00 să tăiem oficial și panglica, și să ne exprimăm bucuria că ne luăm în folosință una din cele mai importante străzi din centrul istoric al municipiului nostru! Hai exuberanți și pozitivi, pentru că e o bucurie mare! Hai cu mic cu mare! Aduceți instrumente muzicale, biciclete, lopețici și găletușe, tot! Haideți toți! Invitați-vă și prietenii!

Vă așteptăm!

NCN și Ziar de Cluj vor fi prezenți, vă așteptăm pe toți, inclusiv pe Excelrența Sa, Primarul Emil Boc, în calitatea sa de cetățean al acestui municipiu.