Rautacisme

Calea Moților OSĂ fie gata undeva, cândva, iar benzile dedicate OSĂ fie gata după ce OSĂ fie gata studiul pentru metrou

Proiectul de modernizare a Caii Moților – Caii Mănăștur OSă fir finalizat la final de an. OSĂ se circule pe 2 benzi pe sens, până OSĂ se finalizeze studiul de trafic pentru metrou. În funcție de aceste date, OSĂ se ia o decizie privind benzile dedicate pentru mijloacele de transport în comun.

”Decizia este că se va circula pe 2 benzi pe fiecare sens, pentru ca trebuie sa sincronizam proiectul cu studiul de trafic pentru metrou. Cand s-a conturat ideea de a face benzi dedicate de autobuz, nu era ideea proiectului de metrou conturata. Dupa studiul de trafic, care ne va arata si rutele alternative, vom decide. Nu am abondat nicio secunda benzile dedicate, dar o decizie va fi luata dupa studiu de trafic”, a declarat Tarcea, la emisiunea BOC TV (că acolo-și face reclamă falsă Boc, pe banii noștri).

De la 1 septembrie se circulă pe căruțabil, bară la bară, dar fără restricții, pe axa est-vest, altele decât cele că nu s-au finalizat și nici nu OSĂ se finalizeze curând ”modernizarea” de pe Universității.

În rest, așteptăm cu interes nu numai reînchiderea circulație pe această axă, odată cu începerea descărcărilor de sarcină arheologică pentru traseul metroului, dar și distrugerea a aceea ce s-a făcut, cu opinteli, timp de doia ani, că are boulreanul de clujean bani de dat să-i arunce non-administrația publică locală în Someșul extrem de navigabil.