In vizor

Șoferii mulțumesc celor care asfaltează drumul în plină zi la Luna pentru timpul petrecut în trafic!

Traficul este blocat în dreptul localității Luna, județul Cluj. S-au format coloane imense de mașini care așteaptă să se pună asfaltul pe o porțiune de drum care va fi raportată ca reabilitată. Ideea e că se puteau face aceste lucrări și noaptea, fără a mai abuza de timpul clujenilor. Polițiștii raportează că ”există valori ridicate de trafic la ieșire de pe Autostrada A3 către DN 15 din cauza unor lucrări de asfaltare la breteaua de autostradă”.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza lucrărilor de frezare și asfaltare efectuate pe DN 15, în zona localității Luna, județul Cluj, se circulă în condiții de aglomerație, în coloană, la ieșirea de pe Autostrada A3 pe sensul Gilău spre Câmpia Turzii.

”Recomandăm conducătorii auto să ruleze cu prudență sporită, să se asigure corespunzător la schimbarea benzii de circulație, semnalizând această intenție, să nu se angajeze în depășirea coloanei de autovehicule și să nu oprească sau să circule pe banda de urgență”, spun polițiștii.

 

FOTOCREDIT: Monitorul de Cluj