Afacerea zilei

Sloturile inspirate din filme de succes au parte, la rândul lor, de numeroși fani

Scris de 230

Producătorii de sloturi își caută inspirația în filmele de succes din întreaga lume, iar jocurile de cazino au devenit o formă  de divertisment agreată de milioane de oameni pe întreaga planetă.

Printre cele mai populare jocuri de acest gen sunt sloturile, pentru că nu au nevoie de reguli și strategii pentru a putea fi practicate. Este suficient să alegeți slotul care vă atrage mai mult, să setați miza (reală sau virtuală) și să acționați butonul ce pune în mișcare tot mecanismul. Rezultatul apare instant pe display, iar câștigurile pot fi impresionante la orice Spin.

Comparativ cu alte jocuri de cazinou, cum ar fi poker, blackjack sau ruletă, sloturile au un avantaj major în online pentru că pot fi multiplicate în număr cât mai mare, fiecare având la bază un scenariu, o temă și diferite combinații de plată.

Printre cele mai căutate jocuri ca la aparate se numără cele inspirate din filme

Video sloturile moderne sunt create cu grafică 3D și animații strălucitoare, cât mai realiste. Efectele sonore sunt palpitante și multe dintre ele populare în funcție de tematică jocului ales.

Varietatea de sloturi în online este impresionant de mare, încât se spune că există un slot pentru fiecare jucător. Acestea au la bază diferite tematici din toate domeniile, iar cele inspirate din filme se bucură de un succes foarte mare. Personajele principale sunt întotdeauna simboluri care vă aduc recompense mari sau declanșează jocuri bonus.

Sloturile pentru filme, numite și sloturi de marcă sau licențiate, sunt create în cooperare cu marii proprietari de mărci, cum ar fi Warner Bros, Universal Pictures și Marvel Studios, axate pe divertisment major.

Cu cele mai mari studiouri de film și cei mai buni dezvoltatori de jocuri lucrând împreună, fiecare slot online este o realizare de excepție.

Power of Thor Megaways este un joc uimitor realizat de Pragmatic Play și are la bază povestea lui Thor. Are 117.649 linii de plată, grafică senzațională și este echipat cu funcția Cumpără Speciala.

Pentru că tot am adus în atenția voastră filmele Marvel și în special pe Thor, menționăm că Playtech a lansat un joc bazat pe filmul cu supereroi – Avengers. Acesta are 5 role, 20 de linii de plată cu numeroase caracteristici bonus. Jocurile bonus prezintă diferite personaje din film, cum ar fi Thor, Iron Man, Hulk etc.

Microgaming a dezvoltat un slot bazat pe trilogia ”Stăpânul Inelelor”. La fel ca și în film, jocul adoptă elementele de aventură și duce mai departe povestea fantastică din film. Acest joc ocupă un loc fruntaș în preferințele jucătorilor și este lesne de înțeles. Grafica și animațiile excelente îi impresionează chiar și pe cei mai pretențioși jucători. Aceste sloturi online Lord of Rings au 5 role și 243 de linii de plată, RTP este de 96,5%.

Legendarul Terminator cu Arnold Schwarzenegger în rolul eroului principal a fost adoptat de Microgaming în realizarea jocului Terminator. Acesta are 5 role, 3 rânduri și 30 de linii de plată.

Sunt doar câteva din jocurile de păcănele inspirate din filme, colecția fiind mult mai complexă.ULTIMA ORĂ

 • Acum 15 mins Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Campanie pe #Clujul_Civic: “Haideți să îi încălțăm pe micuții de la Pata Rât. Eu pot trăi fără 100 de lei în portofel, dar ei cum pot trăi fără încălțăminte?!”
 • Acum 44 mins In vizor
  Din 2014 suntem anunţaţi că se va putea ateriza şi “cu ceraceaful pus pe geam” pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. Banii ăia s-au topit ca şi o ceaţă. Acum suntem “ameninţaţi” cu un nou sistem ultra-modern. BONUS: care este diferenţa dintre cei 150 de metri din 2014 şi cei 150 de metri din 2023? S-a devalorizat şi metrul de atunci?
 • Acum 44 mins In vizor
  Cum arată un proiect european la Dej. Apa din rigole refulează prin canalizare în casele oamenilor
 • Acum 2 hours In vizor
  VAL DE REVOLTĂ LA CLUJ DUPĂ CE STATUIA LUI IULIU MANIU A FOST TRATATĂ CA UN DEŞEU: “Spargerile de asfalt, rebordurările continuă în Cluj fără ruşine”. Constatăm că Boc nu ştie ce să mai mintă
 • Acum 3 hours Din oras
  DE CE NU NE MIRĂ? După ce a pus monopol pe Cluj, Supercom își dă arama pe față: tarifele aproape s-au dublat, dar gunoiul nu e ridicat
 • Acum 5 hours Politica
  În calendarul anului școlar viitor, vacanța de primăvară nu cuprinde nici Paștele Catolic, nici Paștele Ortodox. Păi, politicienii noştri serbează numai Paştele Cailor
 • Acum 5 hours Din oras
  Cel mai urmărit prezentator de evenimente: Alin Sălăjean, de departe cel mai popular din breaslă pe social media
 • Acum 6 hours Eveniment
  E LUNI, LUMEA SE GRĂBEȘTE LA SPITAL: Accident grav între Gilău și Căpușu Mare
 • Acum 7 hours Eveniment
  CLUJ: O minoră de 17 ani a decedat într-un accident grav la Bucea
 • Acum 18 hours Politica
  Nicolae Ciucă, în ședința PNL de la Vila Lac: ”Rotația se va face ca în protocol. Vă asigur”
 • Acum 19 hours Politica
  DOMN’ PROFESOR DE CONSECVENȚĂ: Ieri, Vasile dÎncu vroia privatizarea învățănântului gimnazial, azi vrea ”echitate” la admiterea în liceu și la probele de BAC
 • Acum 1 day Din oras
  Peisagistică cu barda în Parcul Farmec, gunoiae în loc de rațe pe Canalul Morii
 • Acum 1 day In vizor
  USAMV Cluj Napoca la încă o tură de judecată cu omul de afaceri din imobiliare Călin Buzoianu. Aceeași ”stațiune de cercetare experimentală”, bat-o vina!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE