Afacerea zilei

Sloturile inspirate din filme de succes au parte, la rândul lor, de numeroși fani

Producătorii de sloturi își caută inspirația în filmele de succes din întreaga lume, iar jocurile de cazino au devenit o formă  de divertisment agreată de milioane de oameni pe întreaga planetă.

Printre cele mai populare jocuri de acest gen sunt sloturile, pentru că nu au nevoie de reguli și strategii pentru a putea fi practicate. Este suficient să alegeți slotul care vă atrage mai mult, să setați miza (reală sau virtuală) și să acționați butonul ce pune în mișcare tot mecanismul. Rezultatul apare instant pe display, iar câștigurile pot fi impresionante la orice Spin.

Comparativ cu alte jocuri de cazinou, cum ar fi poker, blackjack sau ruletă, sloturile au un avantaj major în online pentru că pot fi multiplicate în număr cât mai mare, fiecare având la bază un scenariu, o temă și diferite combinații de plată.

Printre cele mai căutate jocuri ca la aparate se numără cele inspirate din filme

Video sloturile moderne sunt create cu grafică 3D și animații strălucitoare, cât mai realiste. Efectele sonore sunt palpitante și multe dintre ele populare în funcție de tematică jocului ales.

Varietatea de sloturi în online este impresionant de mare, încât se spune că există un slot pentru fiecare jucător. Acestea au la bază diferite tematici din toate domeniile, iar cele inspirate din filme se bucură de un succes foarte mare. Personajele principale sunt întotdeauna simboluri care vă aduc recompense mari sau declanșează jocuri bonus.

Sloturile pentru filme, numite și sloturi de marcă sau licențiate, sunt create în cooperare cu marii proprietari de mărci, cum ar fi Warner Bros, Universal Pictures și Marvel Studios, axate pe divertisment major.

Cu cele mai mari studiouri de film și cei mai buni dezvoltatori de jocuri lucrând împreună, fiecare slot online este o realizare de excepție.

Power of Thor Megaways este un joc uimitor realizat de Pragmatic Play și are la bază povestea lui Thor. Are 117.649 linii de plată, grafică senzațională și este echipat cu funcția Cumpără Speciala.

Pentru că tot am adus în atenția voastră filmele Marvel și în special pe Thor, menționăm că Playtech a lansat un joc bazat pe filmul cu supereroi – Avengers. Acesta are 5 role, 20 de linii de plată cu numeroase caracteristici bonus. Jocurile bonus prezintă diferite personaje din film, cum ar fi Thor, Iron Man, Hulk etc.

Microgaming a dezvoltat un slot bazat pe trilogia ”Stăpânul Inelelor”. La fel ca și în film, jocul adoptă elementele de aventură și duce mai departe povestea fantastică din film. Acest joc ocupă un loc fruntaș în preferințele jucătorilor și este lesne de înțeles. Grafica și animațiile excelente îi impresionează chiar și pe cei mai pretențioși jucători. Aceste sloturi online Lord of Rings au 5 role și 243 de linii de plată, RTP este de 96,5%.

Legendarul Terminator cu Arnold Schwarzenegger în rolul eroului principal a fost adoptat de Microgaming în realizarea jocului Terminator. Acesta are 5 role, 3 rânduri și 30 de linii de plată.

Sunt doar câteva din jocurile de păcănele inspirate din filme, colecția fiind mult mai complexă.