In vizor

Primăria Cluj-Napoca face afaceri cu o firmă care în 2020 înregistra pierderi de -27 434 eur la o cifră de afaceri de 298 054 eur. Acum, că pompează Boc bani publici în ea, desigur îi merge bine. Doar vorbim despre afaceri în ”Famiglie”

Scris de 1483

În februarie, acest an, Ziar de Cluj scria despre cum Primăria Cluj-Napoca a atribuit un contrat privind Furnizarea și instalarea a șapte containere securizate pentru biciclete cu rasteluri mobile pentru biciclete, ofertantului câștigător: Sky Park Systems. Firmă înființată în urmă cu 7 ani, cu sediul în Cluj și administrată de Ionela Lavinia Costache și care înregistra în 2020 un număr de 4 angajați. Firmă care are ca obiect de activitate lucrări de instalații pentru construcții. Firmă care, în 2020, înregistra pierderi de 27.434 eur la o cifră de afaceri de 298.054 eur. O adevărată afacere, numai bună de pompar bani publici în ea. Așa că municipalitatea a pompat 227.639,46 Euro – dintr-un foc aproape cifra de afaceri din 2020!

De unde atâta bunăvoință pe ”funăria” lui Emil Boc, ne întrebam atunci? Pânăa s-a lămurit misterul cu ocazia faptului că municipalitatea s-a gândit să mai pompeze 975.570 lei, fără TVA pentru o perioadă de 6 luni aceleași firme, pentru încă cinci containere pentru biciclete.

Conform Actual de Cluj, Sky Park System este controlată de un fost consilier local PNL, Doru Stoica.

Sky Park System a finalizat, în luna mai,niște cuști cu rasteluri și camere video pentru biciclete, după cum a anunțat Primăria pe Facebook. Municipalitatea a plătit aproape 200.000 de lei pentru amenajarea lor iar instalațiile pentru parcarea bicicletelor au fost montate în parkingurile Primăverii și Băișoara.

Firma Sky Park Systems a mai amenajat recent un parking automat la un spital privat deschis în centrul orașului. Numele lui Stoica a apărut și în proiectul Primăriei de parking subteran din zona Piața Cipariu (aflat în faza studiilor urbanistice și de fezabilitate) ca furnizor potențial pentru o tehnologie de parking automat, după cum spuneau proiectanții de la Spiri Com.

CITEȘTE: Doru Stoica dă cu SEC la bugetele Clujului

Dacă accesați materialul de mai sus, veți vedea că peste tot este acest Doru Stoica de când amicul Dan tarcea este viceprimar al municipiului Cluj-Napoca! E imobiliar, e livrator de containere inteligente pentru deșeuri, e consultant pe tot felul de litigii imobiliare – pe care pe toate le câștigă, vopsește,pune garduri, sapă, tunde, frezează – totul pentru un ban cinstit de la bugetul local. Și nici nu cred că vedem 5% din afacerile sale de cumetrie.ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours PubliNews
  Mai multe branduri s-au alăturat campaniei Winter Sale din Iulius Mall Cluj, iar reducerile ajung până la 70%!
 • Acum 5 hours Politica
  Marcel Ciolacu după reținerea lui Pițurcă: ”Cred că nu va fi singurul caz!”
 • Acum 8 hours General
  L-A PUS LA LOC, PROBABIL CA SĂ-L POATĂ DA ÎNAPOI JOS, DAR DE DATA ACEASTA, “CU RESPECT”. Iuliu Maniu a revenit pe soclu
 • Acum 8 hours Politica
  “DOTTORE” LA “DOTTORE”, NU CRITICĂ “DOTTORATUL”. Ciucă despre acuzațiile de plagiat la adresa lui și a lui Lucian Bode: “Lăsăm să se desfășoare procesele din justiție”
 • Acum 8 hours Politica
  MINCIUNA, BOALĂ PROFESIONALĂ ÎN FAMILIA LIBERALĂ: Ligia Deca le-a spus liderilor PNL că Legile educației ar fi stat deja în consultare și că trebuie aprobate până în luna iunie pentru a nu pierde bani din PNRR. În realitate, proiectele nici acuma nu sunt publice!
 • Acum 9 hours In vizor
  În 2020, lui Piţurcă Jr. i se fluidizau în conturi 11 milioane de lei din conturile Ministerului Apărării. Luni, măştile neconforme din acel contract, l-au verticalizat pe Piţurcă Sr. direct în poartă la DNA
 • Acum 9 hours Din oras
  AICI SUNT VOTURILE DUMNEAVOASTRĂ: Primăria plătește 14 milioane de lei compensaţie pentru căldură clujenilor
 • Acum 9 hours Politica
  PSD își face planurile pentru preluarea conducerii Guvernului: puncte “fierbinți” în relația cu PNL
 • Acum 10 hours Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Campanie pe #Clujul_Civic: “Haideți să îi încălțăm pe micuții de la Pata Rât. Eu pot trăi fără 100 de lei în portofel, dar ei cum pot trăi fără încălțăminte?!”
 • Acum 10 hours In vizor
  Din 2014 suntem anunţaţi că se va putea ateriza şi “cu ceraceaful pus pe geam” pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. Banii ăia s-au topit ca şi o ceaţă. Acum suntem “ameninţaţi” cu un nou sistem ultra-modern. BONUS: care este diferenţa dintre cei 150 de metri din 2014 şi cei 150 de metri din 2023? S-a devalorizat şi metrul de atunci?
 • Acum 10 hours In vizor
  Cum arată un proiect european la Dej. Apa din rigole refulează prin canalizare în casele oamenilor
 • Acum 12 hours In vizor
  VAL DE REVOLTĂ LA CLUJ DUPĂ CE STATUIA LUI IULIU MANIU A FOST TRATATĂ CA UN DEŞEU: “Spargerile de asfalt, rebordurările continuă în Cluj fără ruşine”. Constatăm că Boc nu ştie ce să mai mintă
 • Acum 12 hours Din oras
  DE CE NU NE MIRĂ? După ce a pus monopol pe Cluj, Supercom își dă arama pe față: tarifele aproape s-au dublat, dar gunoiul nu e ridicat
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE