PubliNews

Simte magia shopping-ului din Istanbul doar prin Alis Holidays!

Lunile sezonului de toamnă trec în ritm alert. Forfota generată de luna septembrie face timpul să treacă galopant. De prin octombrie deja românii încep să se gândească la luna cadourilor – Decembrie. În pregătirea acestei perioade, Alis Holidays aduce în prim plan un pachet turistic exotic de 5 zile în frumoasa capitală a Orientului apropiat – ISTANBUL!

Când observi din întâmplare numele orașului Istanbul, la ce te duce cu gândul într-o primă instanță? La exotismul local? La piețele renumite pentru mirodeniile și lucrăturile fine turcești? La moscheele gigantice ce veghează orașul înspre apus? Sau poate la renumitul deliciu culinar – „rahatul turcesc”?

Toate sunt elemente care descriu o parte a metropolei orientale – obiective pentru care aceasta a devenit un loc recunoscut la nivel mondial încă din vremurile antice. Fiind un vestit port, Istanbulul a reprezentat cel mai important nod comercial dintre Europa și Asia. Mirodeniile, țesăturile fine, fructele exotice și aurul turcesc sunt produsele cu tradiție istorică în comerțul orașului Istanbul.

„Toamna este un sezon de tranziție în turismul românesc. În această perioadă am pregătit pentru clienții noștri un citybreak de excepție – Istanbulul. Am ales această destinație pentru că îmbină plăcutul cu utilul: excursii și vizitarea obiectivelor turistice din marea metropolă orientală și cumpărăturile de sărbători din renumitele bazaruri turcesti”, a declarat Florin Crișan, reprezentantul companiei turistice Alis Holidays.

Pachetul turistic propus de Alis Holidays pentru pasionații de exotism și cumpărături cuprinde 2 nopți de cazare cu mic dejun la hotel 3* , transport cu autocarul clasificat pentru curse internaționale, ghid turistic pe întregul citybreak, toate la tariful de 129 euro/persoană. În plus, agenția de turism oferă pachetul “Discover Istanbul” care cuprinde croazieră pe Bosfor, și un tur pietonal cu vizitarea celor mai importante obiective: Moscheea Albastra, Aghia Sophia, Palatul Topkapi, Hipodromul, etc. Pentru mai multe detalii despre itinerariu și plecări vă invităm pe: http://alisholidays.ro/oferte-speciale/shopping-la-istanbul-2014-de-la-110-e/

De asemenea, BBC realizase un top al celor mai interesante piețe din lume, iar cel mai mare bazar din lume a fost cel din Istanbul: Grand Bazaar. Fiind considerat unul dintre cele mai interesante astfel de locuri din lume, cu peste 4.000 de magazine, care se întind pe aproape 65 de străzi, Grand Bazaar datează de peste șase secole. În jur de 15 milioane de turiști ajung aici anual, făcând din Istanbul unul dintre cele mai vizitate orașe din Europa.

Alis Holidays reprezintă una din cele mai active agenții de turism din Transilvania, facând parte din grupul Alis care deține o experiență de peste 10 ani in transportul de persoane. Agenția se axează pe turism intern/extern, charter autocar, sejururi și circuite, tabere si excursii, pelerinaje, croaziere etc. În plus, Alis Holidays a devenit tour-operator pentru Litoralul românesc, Bulgaria, Grecia, Turcia – Kusadasi. Pentru mai multe detalii: www.alisholidays.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *