Din oras

Și fostul cameraman al lui Boc construiește în zona deja SUFOCATĂ Scorțarilor-Buftea

În ciuda faptului că străduțele din preajma centrului comercial The Office sunt sufocate de trafic, Primăria continuă să aprope construcția unor imobile care vor aglomera și mai mult zona.
Ziar de Cluj atrăgea recent atenția asupra acestei situații, amintind de două imobile ce urmează să se construiască pe strada Buftea. Recent, Primăria a pus în consultare publică un nou proiect imobiliar ce urmează să fie dezvoltat la intersecția străzilor Scorțarilor și Buftea.

Citește și:

Clujenii care locuiesc în Mărăști pe Scorțarilor sau Buftea sunt SUFOCAȚI de trafic: ”Mai „băgați” un bloc pe gât celor care stau în zonă”

Ovidiu Daniel Moldovan, cunoscut sub apelativul Didu, fostul cameraman al lui Emil Boc este cel care construiește, prin firma sa Digger Constractors un imobil de șase etaje cu funcțiuni mixte: parter comercial, E1-birorui, E2-aparthotel, E3,E4,E5,R-locuire. Accesul se va face din strada Scorțarilor.

Ovidiu Daniel Moldovan a fost cameramanul lui Emil Boc în perioada când a ocupat funcția de premier. În 2012, când mandatul actualului primar s-a încheiat și s-a întors la Cluj, a revenit acasă și Ovidiu Didu Moldovan. În același an a înființat firma SC Digger Contractors SRL și s-a apucat de proiecte imobiliare. Acum este un adevărat dezvoltator imobiliar cu imobile construite sau pe cale de construire în tot orașul.

Firma DIGGER CONTRACTORS SRL din CLUJ-NAPOCA  a fost înființată la data de 29-06-2012 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4120 – Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale.

DIGGER CONTRACTORS S.R.L. a avut în 2022 o cifră de afaceri de 34.896.573 RON și profitul societații net este de 9.590.613 RON. În 2022 compania avea 14 angajați.

Ziar de Cluj a scris despre nenumăratele proiecte imobiliare controversate pe care le-a dezvoltat Ovidiu Moldovan. 

Ovidiu Moldovan construiește și a construit peste tot în oraș: Donath, Constantin Brâncuși, Calea Turzii, Nicolae Colan, Galați, Hașdeu.

Ovidiu Moldovan a construit pe strada Constantin Brâncuși nr. 123 – 125 un bloc cu șase etaje: spații comerciale la parte și apartamente la nivelurile superioare. Pe aceeași stradă, la numărul 119, Digger Contractors, o altă firmă de-a lui Didu, mai are un ansamblu imobiliar, alcătuit din 2 blocuri cu regim de înălțime P+6. aceeași marcă o poartă dezvoltările imobiliare Ansamblul Nicolae Colan 2-4, Ansamblul Calea Turzii 188L, proiect P+8 pe strada Galați, proiect Donath Vest, proiect Sighișoarei, proiect strada Hasdeu, proiect Oașului.

Cel mai recent proiect imobiliar dezvoltat de Ovidiu Moldovan vizează comuna Apahida, iar pentru construcție firma Digger a făcut un parteneriat cu Nicolae Chiorean, patronul Panemar.

Ovidiu Moldovan apare ca asociat și administrator, împreună cu Liviu Călin Borodi, la firma Digger Contractors din Feleacu, înființată în 2012, adică exact în anul când a terminat cu cameramania pentru Boc. Se pare că Liviu Călin Borodi este tocmai socrul lui Didu. Și acesta este mare dezvoltator imobiliar, cu mai multe firme în domeniu.

Citește și:

Didu, fostul cameraman al premierului Boc, a ajuns, în mod SUSPECT, mare dezvoltator imobiliar după ce „stăpânul” lui a revenit la Primărie

Didu, cameramanul lui Boc, a astupat un curs de apă, ca să construiască 4 duplexuri

Firma fostului cameraman al lui Emil Boc construiește un bloc într-o zonă cu case. Digger Contractors este pe pierdere de trei ani și are un singur angajat

Firma pe care Ovidiu Moldovan o deține împreună cu soția sa este în insolvență

Firma Digger Construct, prin care fostul cameraman al lui Emil Boc, Ovidiu Moldovan, zis Didu, făcea afaceri imobiliare este în insolvență. A ajuns în această situație după ce două firme firme care i-au livrat materiale au rămas cu facturi neplătite în valoare de peste jumătate de milion lei. Inițial, fosta umbră a lui B(l)oc era cât pe ce să scape de plata datoriei, dar Curtea de Apel Cluj s-a pronunțat definitiv și a dispus înscrierea sumei în tabelul creditorilor.

Citește și:

TOȚI OAMENII BARONULUI: Didu, fostul cameraman al lui Boc, bun de plată pentru 500.000 lei! A vrut să-şi păcălească un partener de afaceri, dar nu i-a ieşit