Din oras

MVAI, consilierul local PNL, Loredana Pop, a fost văduvită de ”dreptul” de a-și cumpăra locuința ANL din cauza consilierului local PSD Anca Ciubăncan! Primarul Emil Boc a amenințat-o ”c-o spune” la ceilalți ”văduviți”

Ce scene de curtea din dos a grădiniței s-au mai întâmplat joi în ședința de Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca.

Urmare a discuției despre nicio școală nouă nu a fost construită în Cluj-Napoca, numai s-au cârpăcit, prin modernizare, vechile școli, în urma căreia primarul Emil Boc nu s-a jugnit și nu s-a scuipat cu consilierul local PSD, Anca Ciubăncan, el nici nu a făcut-o papagal, ea nici nu i-a zis că nu și-a șters opincile în Primărie, zice media9.ro, că consilierul jignit ”a fost “Gigi Contra” de-a lungul întregii ședințe”.

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc, refractar la critică,sau cum dispare ”costumul” și apare ”cosașul” când i se reproșează ceva

Urmare a acestei opoziții, fiind cea care s-a opus vânzării apartamentelor ANL către chiriași, iar fără votul ei nu s-a obținea majoritatea calificată, consilierul local PNL și vicepreședinta organizației municipale PNL, săraca avocat Loredana Pop, nu a mai putut să-și achiziționeze, cu o rată eșalonată pe 15 ani (180 de luni), apartamentul în posesia căruia a intrat în 2011, cu dedicație de la fostul ”iubi” Radu Moisin, pe atunci primar interimar. Apartament pe care municipalitatea are amabilitatea de a i-l vinde cu colosala sumă de 105.000 lei. Prin urmare, după ce 12 ani a plătit imensa chirie de 100 de lei pe lună, Loredana Pop OSĂ aibă ocazia (că se va mai face ședință de CL cât de iute să se aprobe ce e de aprobat) să plătească și imensa sumă lunară de 583,4 lei pe lună timp de 15 ani. Adică de 6 ori prețul chiriei, e strigător la cer, nu mai bine rămânea în chirie? Practic ar trebui să-i mulțumească Ancăi Ciubăncan că i-a economisit, măcar pentru o lună, 500 de lei din amăreala financiară în care se zbate de a ajuns să cumpere un apartament ANL pentru defavorizați!

CITEȘTE ȘI:

În rate, pe 15 ani, că e ”săracă” în venituri, consilierul local și vicepreședinte al PNL Cluj-Napoca, avocat Loredana Pop, își cumpără apartamentul ANL obținut în 2011 de la ex-”iubi” Radu Moisin

În fine, foarte tare s-a supărat Însuși El, Primarul care, atunci când a văzut că proiectul nu a trecut a cerut imperios ca persoana care s-a opus să-și facă public numele – deși votul este secret.

Când l-a aflat, a amenințat că va trimite hârtii chiriașilor cu acest nume ca să știe DIN CAUZA CUI nu au trecut proiectele și nu și-au putut ei cumpăra apartamentele. Și a acuzat că e batjocură și abuz. Apoi l-a scos la înaintare pe Boc Cel Bun: “vă rog să ne spuneți dacă aveți vreo nelămurire”.

Dar nu i-a mers, Anca Ciubăncan a declarat că ea crede ”că au fost niște inadvertențe. Este decizia mea, mi-am justificat-o, mi-o mențin. Nu este normal să faceți acest șantaj”.

“M-ați jignit, m-ați ironizat”.

Haide să analizăm puțin situația în care, IPOCRIT, Emil Boc și-a dosit consilierul local în spatele a 9 amărâți îndreptățiți să-și cumpere apartamentele și s-a enervat și a amenințat, până la șantaj, numai că era și acest ”sconcsilier” local dosit printre pierdanți. Dacă erau 10 amărâți, fără miză, Emil Boc nu se strofoca.

Dar nici fapta consilierului PSD, Anca Ciubăncan, nu este lăudabilă. Fiind vorb de o răzbunare și nu de o OPOZIȚIE REALĂ, LA UN ABUZ REAL. De ce nu a zis clar, cu subiect și predicat: ”Băi, aceștia, dar nu vă e rușine să vindeți pe nimic cuiva neîndreptățit să cumpere, care nu era îndreptățit nici să stea în chirie acolo, acest apartament ANL? NU VĂ E RUȘINE, BĂ, NESIMȚIȚILOR, când sunt atâția clujeni cu adevărat îndreptățiți, voi să vă dați între voi privilegii?!

Ei dacă vorbea așa, era altceva. Așa cu ”m-ați jignit, m-ați ironizat”, tindem să-i dăm dreptate și lui Emil Boc: în opoziție chiar avem de-a face cu papagali!