Din oras

Septimiu are in continuare nevoie de ajutorul nostru

Septimiu, baiatul de 13 ani care sufera de leucemie, are in continuare nevoie de ajutorul oamenilor inimosi. Chiar daca vestile despre starea de sanatate a baiatului sunt destul de bune este in continuare nevoie de fonduri pentru a-l ajuta. Campania motociclistilor a ajutat pana acum la strangerea a 2.100 de lei.

“Septimiu e intr-o situatie mai buna. Face tratament patru zile pe saptamana, iar restul de trei merge acasa. Boala a intrat in remisie, dar recomandarea medicilor este sa faca totusi transplant de maduva pentru ca riscul de recidiva este foarte mare. Septimiu are 5 surori, una dintre ele ii va fi donatoare”, a explicat Ziar de Cluj Dan Lionte Malus, reprezentant al Asociatiei Christiana, cea care ajuta familia lui Septimiu.

Acesta a mai aratat pentru Ziar de Cluj ca transplantul se va putea face la Bucuresti, partial decontat de Casa de Asigurari de Sanatate.

“Saptamana aceasta se stabilesc costurile. Orice banut e binevenit pentru cheltuielile adiacente, precum transportul pana la Bucuresti si altele. Voi vorbi si eu cu medicii, sa vedem de cat este nevoie si cum putem noi sa ne implicam. In urma anuntului postat pe Facebook in campania Atentie la Motociclisti s-au strans in cont 2.100 de lei”, a aratat reprezentantul Asociatiei.

Donatiile se pot face la:
– Asociatia Christiana, Centrul de servicii sociale „SF. VASILE CEL MARE”; adresa: Aleea Moldoveanu, nr. 3, cart. Manastur, Cluj-Napoca;
sau
-in contul Asociatiei Christiana, cu specificatia: DONATIE PENTRU SEPTIMIU; Banca Comerciala Româna; IBAN: RO68-RNCB-0106-0016-6873-0010. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *