Rautacisme

Seplecan nu are basca

Stiti bancul cu iepurasul? Si daca are, si daca nu are basca, iepurasul tot primeste o palma de la urs. Asa a patit si Mihai Seplecan, noul presedinte al Consiliului Judetean Cluj.

Ieri, tanarul politician a transmis o circulara interna regiilor si societatilor subordonate institutiei pe care o conduce, prin care angajatii erau sfatuiti sa interactioneze cu presa numai cu aprobarea conducerii CJ Cluj.

Gestul sau a fost imediat blamat de unii jurnalisti, iar Seplecan a fost prezentat in presa ca fiind “abuziv” si grandoman prin scrisoarea sa. Numai ca noul presedinte al Consiliului Judetean Cluj nici macar nu a redactat acea minuta interna, ci doar a semnat-o. In realitate, scrisoarea transmisa de el este un document mult mai vechi, redactat de pe vremea fostului presedinte al CJ Cluj, Alin Tise, el nu a facut altceva decat sa retransmita o minuta deja existenta.

De altfel, institutia a revenit, ieri, cu precizari, in care arata ca regulile de comunicare precizate in respectivul document nu reprezinta in niciun fel o noutate pentru Consiliul Judetean Cluj si pentru entitatile publice care functioneaza sub autoritatea acestuia, initiativa instituirii lor neapartinand actualului presedinte al forului administrativ judetean ci celor care l-au precedat in aceasta functie.

“Motivul retransmiterii acestei circulare il reprezinta tocmai nerespectarea de catre reprezentantii unor entitati subordonate Consiliului Judetean a acestor reguli care au drept singur scop crearea unui proces coerent de comunicare al acestui intreg functional pe care il reprezinta Consiliul Judetean, in calitate de for tutelar, impreuna cu toate entitatile care functioneazain subordinea acestuia”, arata CJ Cluj.

Si daca are, si daca nu are basca, Seplecan tot primeste o palma…

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *