General

Șeful IPJ Cluj a reușit să îl captureze pe criminal în Bihor

Scris de 3469

Datorită unei mobilizări exemplare, efort suplimentar într-o muncă de echipă specială, Bone Ferenc a fost capturat. Mircea Rus, șeful IPJ Cluj s-ar fi străduit dupa multe ore nedormite și prin constituirea unei celule de criză performante, în colaborare cu IPJ Bihor, a reușit incredibilul: capturarea fugarului care a reușit timp de cinci zile să se ascundă de autorități, el fiind principalul suspect în cazul de ucidere al tinerei Molnar Beata.
Reamintim că Bone Ferenc era un infractor deosebit de periculos, condamnat anterior pentru lovire și alte violențe, după ce a trântit-o de asfalt pe fosta prietenă în centrul Clujului. De luni dimineața, Bone Ferenc a fost principalul suspect în cazul crimei de la Bihor, trupul neînsuflețit al tinerei Molnar Beata fiind găsit în spatele unei benzinării dezafectate, imediat după granița dintre județele Cluj și Bihor.

Știre în curs de actualizareULTIMA ORĂ

 • Acum 49 mins Sanatate
  Numărul cazurilor COVID crește alarmant. Anunțul ministrului Sănătății: “Numărul de decese, din fericire, rămâne mic” (…) “Estimăm o creștere a infectărilor”
 • Acum 1 hour Politica
  Noroc cu Daniel Buda că mâncăm porcul “ieftin şi bun”: “Fără subvenții, un kg de carne de porc ar costa 60 de euro”. Şi cât ar fi costat dacă clasa politică nu ar fi distrus întreaga Agricultură, din România?
 • Acum 2 hours Cooltura
  Cea mai recentă premieră a Naționalului clujean: teatru pe tonalități de alarmă antiaeriană cântată la saxofon
 • Acum 3 hours Editorial
  În maximum 30 de zile Rareş Bogdan nu va accepta ceva. Orice, numai să fie într-o zi de marţi. Ca să „scârţi-scarţi”!
 • Acum 4 hours Din oras
  IPOCRIZIILE LUI EMIL BOC: Una fumăm în spaţiul public, alta în scris, oficial. Nu a reuşit să ia Băile Someşeni? Băile Someşeni pot să piară!
 • Acum 6 hours Sport
  U Cluj a fost ciuca bătăilor în stagiul de pregătire din Austria
 • Acum 17 hours General
  Gazeta de Cluj a câștigat procesul intentat de un contabil cercetat pentru evaziune
 • Acum 24 hours In vizor
  UN ADEVĂRAT SUCCES AL LUCRĂRILOR DE REȚELE DE ALIMENTARE CU APĂ din Cluj: În 12 localități, oamenii primesc apă cu ”porția”
 • Acum 1 day Rautacisme
  După cum era de așteptat, Parcul de Est ”VA FI”, ”VA AVEA” (cândva, cumva), dar, deocamdată, ARE NEVOIE DE 96 de milioane de euro pentru a fi creat. Încă o poveste peste care bate vântul viitorului
 • Acum 1 day Sport
  ÎN RITMUL ACESTA, NE AȘTEAPTĂ PLAY-OFF-OFF-UL: Universitatea Cluj, la a treia înfrângere în stagiul din Austria. Clujenii n-au marcat niciun gol
 • Acum 2 days In vizor
  Clădirea Filialei BCR Cluj-Napoca este scoasă la vânzare din 2019. Acum Emil Boc zice că o cumpără din motiv de metrou
 • Acum 2 days General
  CAPCANA MORTALĂ DE LA CIUCEA: O tânără de 21 de ani a murit , alte trei persoane, printre care o minoră de 10 ani, au ajuns la spital. NU EXISTĂ SĂPTĂMÂNĂ FĂRĂ ACCIDENTE ÎN ZONĂ
Citește și...
General

test

test

Recomandările redacției
General

test

test

TOP CITITE